38 000 000 Ft
475 E Ft/m2
38 M Ft
475 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház Jászárokszállás a Deák Ferenc utcában 38-ban, 3+1 szobás

80  m2 alapterület
3 és fél szoba
felújítandó
1250 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálom kiváló elhelyezkedésű családi házunkat Jászárokszálláson. Budapest mindössze 1 óra távolságra van autópályán, a közelben van Eger és a Mátra rengeteg kikapcsolódási lehetőséggel. A város közvetlen szomszédságában található Jászberény és Gyöngyös.
A ház kiválóan megtervezett és jól karbantartott tégla családi ház. A lakás remek elosztással rendelkezik és ideális lehet családokna, fiatal pároknak akik a családalapítás előtt állnak. A ház továbbá kiváló az önfenntartó életmódot élőknek és keresőknek, mert a kertben megtalálható veteményes, gyümölcsfák (cseresznye fák és almafa), és gazdasági helységek is (disznoól, csirkeól) valamint fúrott kút.
Főépületben 2 háloszoba, 1 nappali, 1 konyha tárolóhelységgel, 1 fürdőszoba (külön fürdő és mosdó) található. A fűtés gázkonvektorral van megoldva, nyáron és télen is napos és meleg mert ablakai tágasak, sok fényt engednek be.
A ház rendelkezik egy melléképülettel is ahova a 3 fázis be van vezetve és saját mérőórái vannak, valamint külön bejárati ajtaja. A melléképület kialakítható és kiadható nyaralónak is, hiszen a városban van termálfürdő és több sportkomplexum is (squash, focipálya, fitness terem), de Eger és a Mátra közelsége miatt turisztikailag is vonzó lehetőség. Több generációs családi háznak is átalakítható külön bejárattal és konyhakerttel. A helységben eddig cukrászat működött így péknek, cukrásznak de bármilyen vállalkozásnak szolgálhat műhelyként.
A kertben egy fedett garázs van, ami 1 személyautónak ideális, mellette tárolóhellyel.
A város rendezett, szép, a főtér tiszta. A ház közelében megtalálható óvoda, általános iskola, gimnázium, orvosi rendelő, gyógyszertár és élelmiszerboltok is. A város rendszeresen rendez programokat és a helyi piacon minden héten megtalálhatóak a helyi kistermelők is. A városban egy kis állatsimogató is elhelyezkedik ahol többek között lovagolni is lehet.
A város szélén, valamint a környékbeli városokban több cég és gyár is található.
Ingatlan adatai:
Típus: Tégla családi ház
Alapterület: 80 négyzetméter
Telek mérete: ~1250 négyzetméter
Főépület:
2 hálószoba
1 nappali
1 konyha + külön kamra
1 fürdőszoba, külön mosdóval
Melléképület:
2 nagyobb szoba
1 kisebb szoba
1 tároló helyiség
1 fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel
Gazdasági helyiségek:
Alkalmasak szárnyasok és sertések tartására
Tárolásra: termény, tűzifa
Porta részén: kinti illemhelyiség
Egyéb jellemzők:
Garázs 1 személyautó részére, plusz tárolóhely
Fúrott kút a kertben
Víz, gáz és villany (3 fázis) bevezetve
Helyiségfűtés gázkonvektorokkal
Tehermentes
Két kertrész:
Alma és cseresznyefa
Nagyobb kertrész, alkalmas haszonnövények termesztésére
Kérjük, vegye fel velem a kapcsolatot további részletekért, képekért, vagy ha szeretné megnézni az ingatlant. Az ingatlan előzetes egyeztetés alapján akár a hét bármelyik napján megtekinthető.

hirdetés
© 2018