280 000 000 Ft
1,2 M Ft/m2
280 M Ft
1,2 M Ft/m2

Eladó családi ház
Hévízi eladó családi ház, 5 szobás, 237 négyzetméteres

237  m2 alapterület
5 szoba
612 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Hévíz egyik legszebb, lenyűgöző panorámás családi háza várja új tulajdonosát.
Sőt! Ez nem csak egy egyszerű ház! Akár lehet 3 lakás is, így több generációnak, vagy befektetők részére kiadási céllal is remek megoldás lehet!

A részletek:
Az ingatlan egy zsákutca végén, Hévíz nyugodt, csendes, mégis a központhoz közeli részén fekszik, melyet bátran hívhatunk Hévíz "Rózsadombjának" is.
2018-ban, magas minőségben épült ez a különlegesen megtervezett, igényesen kialakított, három szintes 237 nm-es ház, mely egy 612 nm-es telken helyezkedik el. Minden helyiségben elegáns, modern stílus dominál. Ízléses kialakítás és berendezés, magas minőségű beépített anyagok, átgondolt helykihasználás jellemzi.
A telekhez két utcáról is van bejárat, így az külön is kezelhető, felső szinti lakásokhoz önnálló bejárat is megoldható.

Elosztása szerint:
ALSÓ SZINT:
A földszinten található egy amerikai konyhás nappali, egy tágas, részben üvegfallal határolt fürdőszoba, ahol akár a kádból is nézheti a kedvenc filmjét. Továbbá két hálószoba , az egyikből közvetlenül egy panorámás teraszra lehet kilépni.

FELSŐ SZINT:
Az emeleten 2 önálló, külön bejáratú apartmanként is funkcionáló lakrész található remek kilakítással.
A szobákból kilépve egy óriási, közel 30nm-es panorámás teraszra jutunk.

GARÁZS SZINT:
Itt két autó számára tervezett garázs várja új járgányait, ami mellett egy remek, utcafrontról is megközelíthető helyiség található, mely jelenleg relax szobaként/fitneszteremként használatos, de önálló bejárata miatt üzletszerű tevékenységre is alkalmas.

A ház központi fekvésű mégis egy kis oázisban található, romantikus kerttel, több kiülővel, mediterrán hangulattal, gondozott fákkal, növényekkel olyan, mint a nyugalom szigete!

A ház 30-as Porotherm téglából épült, 10cm-es hőszigeteléssel, 3 rétegű műanyag nyílászárókkal, cserépfedéssel.
Az otthon melegéről gázkazán gondoskodik, a hőleadás padlófűtéssel megoldott. A vastag, szigetelt falaknak köszönhetően az épület kedvező rezsivel rendelkezik!
A gázkazán mellett alternatív megoldásként vegyes tüzelésű kazán, a melegvíz tárolására pedig nagyméretű puffertartály is rendelkezésre áll.

Amit Hévízről tudni érdemes:
A Nyugat-Balatoni Régióban, 8 km-re a Balatontól, gyógy,-és welnessfürdők közelében található. Bármely évszakban, bármely korosztály számára remek kikapcsolódási lehetőséget jelenthet! A Hévízi gyógytó csodálatos zöld környezetben egész évben várja vendégeit, mivel a víz hőmérséklete télen sem csökken 22 C° alá, nyáron pedig eléri a 38 C°-ot is. A forrásbarlangból másodpercenként előtörő 410 liternek köszönhetően a tó vize három és fél nap alatt teljesen kicserélődik, ezáltal folyamatosan tiszta marad. A tó körül elterülő erdős parkok és a város védett növényvilága a nyugodt pihenés és gyógyulás záloga.
A fürdőváros tiszta levegője és barátságos atmoszférája, az itt élő lakosság vendégszeretete mind fokozzák a gyógyhatást.

Amennyiben egy igényes, prémium kategóriájú családi házat keres nyugodt környezetben, szép panorámával, kérem keressen elérhetőségeim bármelyikén, az ingatlant előre egyeztetett időpontban tudjuk megtekinteni!

Az ingatlan ára:
Forintban: 280.000.000,-Ft
Euróban: 700.000,-EUR
Ügyfeleimnek az adásvétel során teljeskörű lebonyolítást vállalok, igény esetén díjmentes, bankfüggetlen hiteltanácsadással, ügyintézéssel segítem őket.
Várom hívását!

A hirdetésben szereplő adatok a megbízótól kapott információk alapján kerültek rögzítésre.

  • CSOK igényelhető
  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: földszint
  • Épület szint: 3. emelet
  • terasz
hirdetés
© 2018