42 000 000 Ft
185,8 E Ft/m2
42 M Ft
185,8 E Ft/m2

Eladó családi ház
Hevesi családi ház eladó, 226 négyzetméteres, 6 szobás

226  m2 alapterület
6 szoba
állapotú
373 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Heves városban eladásra kínálok egy két generációs, emeletes családi házat. Az ingatlan összesen 226 nm alapterületű. Az alsó szinten egy külön nyíló, egy szobás lakrész, valamint egy vendéglátó egység található, kert kapcsolattal. Az emeleten pedig egy 3 szobás lakrész, konyhából nyíló szép nagy terasszal, ami a garázs tetején lett kialakítva. Több generáció számára, befektetésnek, akár három részre bontva kiadható, értékesíthető. Az épület előtt számos autó számára kényelmes parkoló lehetőség van (8-10 autó számára akár). Az ingatlan lakható, igény szerint modernizálható. Az otthon melegéről gázkazán és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik.

Heves kellemes kisváros, számos lehetőséggel: iskola, óvoda, bölcsöde, orvosi ellátás - ügyelet, üzletek, éttermek, műszaki boltok - újszerű sportcsarnok és sportpark. Egy éven belül átadásra kerül a Heves Városi Uszoda, Strand és Kemping egy teljes felújítás és bővítést követően. A Tisza-tó közelsége is szimpatikus lehet, mely 25 perc autóútra található.

Megtekintéstől a birtokbaadásig számíthat a közreműködésemre. Ingatlanirodánk megbízható ügyvédi háttérrel rendelkezik és teljes körű pénzügyi szolgáltatással segíti ügyfelei ingatlanvásárlását.

42000000 Ft

hirdetés
© 2018