33 000 000 Ft
186,4 E Ft/m2
33 M Ft
186,4 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó 5 szobás Hejőbába a Hársfa közben

177  m2 alapterület
5 szoba
állapotú
1440 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

HEJŐBÁBA, 5 SZOBÁS, 177M2, 3 SZINTES, TÉGLA CSALÁDI HÁZ ELADÓ

Hejőbábán, CSENDES és NYUGODT környezetben, eladásra kínálok egy 177 M2 HASZNOS ALAPTERÜLETTEL REDELKEZŐ, 3 SZINTES, 5 SZOBÁS CSALÁDI HÁZAT, amely kiváló lehetőséget nyújt egy TÖKÉLETES OTTHON megteremtésére. Az 1983-ban TÉGLÁBÓL épült ingatlan földszintjén megtalálható egy TÁGAS NAPPALI, KONYHA, FÜRDŐSZOBA és WC. Az EMELETEN két szoba, egy AGYLÉGTERŰ FÜRDŐSZOBA-WC és egy TÉLI KERT várja új lakóit, ahol a család minden tagja kényelmesen élvezheti a mindennapokat. A PINCÉBEN GARÁZS és több TÁROLÓHELYISÉG gondoskodik a praktikusságról.

A ház fűtéséről HÁZKÖZPONTI GÁZ-CIRKÓ és vegyes tüzelésű KAZÁN is gondoskodik, a HŐÁTADÁST radiátorok biztosítják minden helyiségben. A VILLAMOS HÁLÓZAT RÉZ KÁBELEZÉSŰ, amely megbízható és biztonságos megoldás hosszú távra. A földszinten lévő szoba és a NAGYMÉRETŰ NAPPALI klimatizációval is felszerelt, hogy a FORRÓ NYÁRI NAPOKON is kellemes hőmérséklet legyen otthonában.

Az udvar is szépen KIALAKÍTOTT, itt melléképület és további GARÁZS is megtalálható. Ez az ingatlan ideális választás mindazok számára, akik CSALÁDI HÁZAT keresnek egy BÉKÉS, barátságos környéken, ahol a kikapcsolódás és a mindennapi élet harmóniában valósulhat meg.
Emeleten cca. 8 m2 nagyságú, földszinten pedig egy cca. 15 m2 nagyságú terasz segíti elő a kikapcsolódásra fordított időt.

Hejőbába településen a Falusi CSOK állami támogatás igénybevételével akár 15 millió forint igényelhető vásárlásra és felújításra.

További információért és a megtekintésért keressen bizalommal!
Az ingatlan vásárlásához kedvezményes szolgáltatások állnak rendelkezésre, a teljes OTP bankcsoport háttértámogatásával.
/ BIZTOSÍTÁS, HITEL, CSOK, BABAVÁRÓ, ÜGYVÉD /

hirdetés
© 2018