163 900 000 Ft
364,2 E Ft/m2
163,9 M Ft
364,2 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó, Halásztelek, 7 szobás

450  m2 alapterület
7 szoba
állapotú
863 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

ELADÓ CSALÁDI HÁZ - HALÁSZTELEK

Halásztelek közkedvelt részén, Újtelepen ajánlok a figyelmébe egy 2008-ban épült aszfaltozott utcában található, tökéletes állapotú, hét szobás, összesen bruttó 450 nm-es családi házat. Az ingatlan kiváló adottságokkal rendelkezik, élhető terek és optimális helyiség-méretek és elosztás jellemzi. Az épület tégla szerkezetű, 10 cm dryvit szigeteléssel, cserép tetővel. 2022- ben az ingatlan teljesen fel lett újítva.

ELŐNYÖK: Családias hangulatú városrész, csendes és barátságos szomszédokkal, nagyméretű terasz, nagy teljesítményű klímák, jól záródó hőszigetelt fa nyílászárók, beépített konyhabútor, igényes burkolatok, 863 nm parkosított kert, elektromos kapu, öntözőrendszer, riasztó, biztonsági bejárati ajtó.

HELYISÉGEK: Az alagsorban található helyiségek: garázs (4 autó számára), kazánház, amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, wc, mosókonyha, gardrób és lépcsőház. A földszinten amerikai konyhás nappali, 5. szoba teraszkapcsolattal, kamra, két fürdőszoba + wc, gardrób, előszoba. A terasz 150 nm nagyságú.

A szobákban laminált parketta található, a konyha, gardrób és az előszoba vinyl padlós, a többi helyiség járólappal burkolt. A nyílászárók fa thermo ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval ellátva. A ház fűtéséről gázkazán és vegyes tüzelésű kazán, ezek mellett pedig 10 db hűtő-fűtő klíma gondoskodik. Padlófűtés és radiátoros fűtés lett kialakítva. Az ingatlan világos, délnyugati tájolású.

LOKÁCIÓ: Az ingatlant határoló utcák rendezettek és igényesek, a környéket és a közvetlen szomszédságot is családias légkör jellemzi. A buszmegállók gyalog pár perc alatt elérhetők, illetve a közelben található több bolt, orvosi rendelő, iskola, óvoda, tehát a családi ház infrastrukturális adottságai kiválóak.

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést és sorban állás nélküli hitel tanácsadást biztosítunk ügyfeleink részére. Kedvezményes hitel lehetőséget biztosítunk ügyfeleink részére! Ha felkeltette érdeklődését ez a remek lehetőség, kérem, keressen bizalommal, és szívesen segítek további információkkal vagy a megtekintés szervezésével!

hirdetés
© 2018