94 900 000 Ft
558,2 E Ft/m2
94,9 M Ft
558,2 E Ft/m2

Eladó családi ház
Családi ház eladó Halásztelek, 170 négyzetméteres

170  m2 alapterület
5 szoba
állapotú
575 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Halásztelek központi részén csendes kis utcában eladó egy telken belül két ingatlan. Buszmegálló a közelben található. Jó a közlekedés Pest irányában. Könnyen megközelíthető a Spar illetve az Auchan is. Magán a telken két lakóház található , amely remek lehetőségeket tartogathat. Az 1 -es ingatlan világos tágas helyiségeket foglal magában ezáltal roppant kényelmes. Téli időszakban a kellemes meleget gázkazán illetve vegyestüzelési kazán biztosítja. Néhány évvel ezelőtt cserélték a villanyvezetékeket. Fürdőszoba a mellékhelyiséggel egy légtérben található. A 2-es ingatlan egy gyermekes családnak teljes mértékben tökéletes. Zuhanyzó a WC- vel egy helyiségben van jelen.
***** Ha Hitelt Venne Fel, Vegye Fel A Legjobbtól! Babaváró, CSOK, valamint személyre szabott ajánlatért hívjon, vagy küldjön e-mailt! *****Mindkét ingatlan külön Gáz és Villanyórával rendelkezik , a vízóra az közös. Kedvező rezsiköltséggel lehet számolni
Amennyiben felkeltette érdeklődését és szívesen élne egy családias nyugodt környezetben. Ne habozzon ! Hívjon bizalommal !

hirdetés
© 2018