52 000 000 Ft
650 E Ft/m2
52 M Ft
650 E Ft/m2

Eladó családi ház
Családi ház eladó Gyula, 80 négyzetméteres

80  m2 alapterület
3 szoba
318 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálom Gyula frekventált részén található 80 m2 alapterületű tégla falazatú 2 szobás + 1 nappalis igényesen felújított családi házat. A felújítás során a helyiségek új aljzatbetont és burkolatot kaptak, a fűtésrendszer korszerűsítve lett, villany-vízvezetékek cseréje, új hőszigetelt műanyag nyílászárók lettek beépítve, valamint a ház teljes külső részének hőszigetelése is kivitelezésre került. 2021 év végétől egy 3,5 KW teljesítményű napelemes rendszer is üzemel, mely lefedi az ingatlan teljes villamosenergia fogyasztását, így ennek és a felújításoknak köszönhetően egy egészen alacsony rezsiköltséget kapunk cserébe.
A telek mérete 318 m2, amelyen helyet kapott egy könnyűszerkezetes 30 m2-es garázs/tároló. A teraszok burkolása és a kert parkosítása jelenleg is folyamatban van, ami a vételár részét tartalmazza.
Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a szépen felújított családi ház, mely a gyulai vártól karnyújtásnyira található, keressen bizalommal akár hétvégén is!
Irodánk teljes körű segítséget nyújt leendő és meglévő ügyfelei számára! Díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés, ingyenes ügyvédi véleményezés, energetikai tanúsítvány készítése!

hirdetés
© 2018