22 000 000 Ft
160,6 E Ft/m2
22 M Ft
160,6 E Ft/m2

Eladó családi ház
Családi ház eladó Gyomaendrőd, 137 négyzetméteres

137  m2 alapterület
3 és fél szoba
Felújított állapotú
539 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálok Békés megyében, Békéscsabától 42km-re, Gyomaendrődön a kertváros családbarát, nyugodt környezetében, a Fűzfászugi-holtágtól pár száz méterre egy összkomfortos családi házat. Az 539 nm-es telken egy 137 nm-es téglafalazatú főépület található. A bejárati ajtó egy előszobára nyílik, melyből azonnal a ház középpontját jelentő étkezőbe jutunk. Innen nyílik két hálószoba, egy külön WC, fürdőszoba, konyha, kamra és egy mosókonyha, melyben megtalálható az otthon melegét adó gáz-cirkó és a vegyestüzelésű kazán. Az étkezőből egy lépcső vezet a beépített tetőtérbe, melynek előszobájából két hálószobába léphetünk, valamint egy beépített 19 nm-es, fűthető gardróbszobába. Az ingatlan helységeit újszerű lapradiátorok tartják melegen, nyílászárói még eredetiek, ezeknek cseréje az új tulajdonos feladata. Az rendezett, fákkal tarkított udvar és a bejáró kellemes kilátással ajándékozza meg a ház lakót.
Elhelyezkedését tekintve minden fontosabb intézmény a közelben van. A város főútja alig 100 méterre van az ingatlantól, ahonnan 1-2 percen belül elérhetők a szupermarketek, posta és iskola.
Az utca végén elhelyezkedő holtág nyugodt kikapcsolódást nyújt a pecázni vágyóknak vagy azoknak, akik csupán a természet és a panoráma nyújtotta nyugalomra vágynak.
A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival, CSOK és a támogatott hitel lehetőségével, vagy akár a babaváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes.
Az adás-vétel lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani.
Érdeklődés esetén várom hívását akár hétvégén is!

hirdetés
© 2018