189 000 000 Ft
787,5 E Ft/m2
189 M Ft
787,5 E Ft/m2

Eladó családi ház
Gödöllő 8 szobás családi ház eladó

240  m2 alapterület
8 szoba
1208 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Örökpanorámás, Egyedi Tervezésű Családi Ház Gödöllőn! Kivételes lehetőség!

Megvételre kínálom ezt a 2001-ben épült, egyedi tervezésű, háromszintes családi házat Gödöllői Dombvidék egyik legmagasabb pontján, csodálatos örökpanorámával.

Az ingatlan nettó 240 m2-es, minden szinten 90 m2 területtel, amely ideális nagy családoknak vagy két generáció együttélésére. A ház tágas közösségi tereket, kényelmes hálószobákat kínál, valamint minden szinten mosdót és fürdőszobát. Két külön konyha is rendelkezésre áll, így az ingatlan akár két különálló lakrészként is használható.

A hatalmas kert díszfákkal, virágokkal és egy nagy veteményeskerttel büszkélkedik. A természet közelsége és a madárcsicsergés garantált. A panoráma-teraszról a buja zöld kert, Gödöllő városa és a Budai-hegység látványa tárul elénk.

Az ingatlan belső terei skandináv stílusban lettek kialakítva, ahol a fa anyaghasználat, a letisztult berendezés és a bájos egyszerűség dominál.

A ház alsó szintjén egy jelenleg edzőteremként használt tágas központi tér, egy hálószoba, két tároló, egy nagy fürdőszoba, egy mosókonyha, valamint egy finn szauna található.

A földszinten egy 50 nm-es nappali kap helyet, amelyet rendkívüli sok ablak és egy fatüzeléses kandalló tesz még vonzóbbá. Ezen a szinten található még egy konyha, egy saját fürdőszobás hálószoba, egy gardrób, és két WC.

A tetőtérben öt szoba, két fürdőszoba és egy galéria található.

A ház 38 cm vastag falakkal, új, háromrétegű ablakokkal és alumínium redőnnyel felszerelt ablakokkal büszkélkedhet, amelyek gondoskodnak az optimális hőszigetelésről.
A melegvíz-ellátást és a fűtést egy évente karbantartott Vaillant kombi gázkazán biztosítja, amely padlófűtés és radiátoros hőleadók kombinációjával működik.

Az ingatlan egy 2085 m2-es telken helyezkedik el, amelyből 1208 m2 a ház saját telekrésze, emellett a szomszédos, külön helyrajziszámon lévő 877 m2-es, szintén örökpanorámás építési telek akár külön is megvásárolható.
A ház és a hozzá tartozó 1208 m2-es telek irányára 189.000.000 Ft. A szomszédos 877 m2-es telek ára 69.000.000 Ft.

Ez a gyönyörű ingatlan tökéletes választás lehet nagycsaládosoknak, több generációnak vagy cégeknek irodaként.
Az ingatlanhoz emésztő tartozik, és a csatornacsatlakozás lehetősége is adott a telekhatáron. Az ingatlan jelenleg üdülőépületként van nyilvántartva, így CSOK igénybevételére nincs lehetőség.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és keressen a megadott elérhetőségemen, hogy megtekinthesse ezt az egyedülálló ingatlant, amely az ön új otthona lehet Gödöllőn! A hét minden napján elér!

  • CSOK igényelhető
  • gáz (cirko)
  • Épület emelet: földszint
  • Épület szint: 3. emelet
  • terasz
hirdetés
© 2018