64 900 000 Ft
754,7 E Ft/m2
64,9 M Ft
754,7 E Ft/m2

Eladó családi ház
Családi ház eladó Gödöllő, 86 négyzetméteres

86  m2 alapterület
4 szoba
állapotú
448 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Gödöllő, belváros, saját kert, 86 m2, fedett autó beálló!

Amennyiben a fentiek felkeltették érdeklődését várom hívását! Addig is néhány szó az ingatlanról. Valóban a belváros szélén, családi házakkal beépített utcában helyezkedik el az ingatlan, egy 2 lakásból álló családi ház egyik lakása. Saját 448 m2-es kerttel. Maga a lakás 86 m2 és az alábbi helyiségek találhatóak benne: nappali, 3 szoba, fürdő, külön mosdó, konyha, étkező, folyosó. Saját közműórákkal rendelkezik!

Az ingatlan első része az 1900-ban épült, viszont a most értékesítésre kínált hátsó lakás 2000-ben nyerte el jelenlegi formáját. Az ingatlan hozzáépítése 38-as tégla falakkal és 10 cm-es szigeteléssel történt, valamint a padlás rész is kapott 30 cm kőzetgyapot szigetelést.

A nappali +3 szobás lakás kertkapcsolatos, hőszigetelt fa nyílászárókkal, redőnnyel szerelten. A fűtés gázkonvektorral megoldott, illetve a nappaliban kiépítésre került egy kandalló, valamint 2 db klíma is rendelkezésre áll. A fürdő és a WC külön helyiségben található. Továbbá az étkezőben is van működő kémény, tehát egy kandalló, v agy kályha oda is beépíthető.

A közös kapun és udvaron megközelíthető lakás a hátsó, tehát az utcától messzebb lévő lakás. Ezáltal csendes, nyugalmas, közvetlen kertkapcsolattal. Autóval is itt tudunk parkolni a fedett beálló alatt.

Fűtés szempontjából - mint ahogy az fentebb is látható, hogy milyen fűtési lehetőségek állnak rendelkezésre – kitapasztalható, hogy kinek melyik a megfelelő és kényelmes, gazdaságos.

A viszonylag nagy telekre épült ingatlan 2 lakásának tulajdoni viszonyait Ügyvéd által ellenjegyzett használati megállapodás szabályozza.

A közelben minden megtalálható: üzletek, gyógyszertár, cukrászda, óvodák, bölcsöde, iskola, orvosi rendelők.

A Szabadság téri hév megállója 5-8 perc, de a buszmegállók is hasonló távolságra találhatóak.

A megtekintéshez időpont egyeztetés szükséges, keressen elérhetőségeimen.

hirdetés
© 2018