315 000 EUR
484,62 EUR/m2
0,3 M EUR
484,62 EUR/m2

Eladó családi ház
Eladó, Galambok, 11 szobás

650  m2 alapterület
11 szoba
állapotú
2885 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Galambokon, csendes helyen kínálom eladásra ezt a 2015-ös építésű, önálló családi házat nagy telekkel. A telek kerített, a ház előtt nagy méretű 3 garázs+ 2 nagy méretű kistraktor tároló és egy apartman került kialakításra, amely egy szoba, konyha, fürdőszobát tartalmaz. Ezek a gazdasági melléképületek. Kerített részen egy nagyobb kert is ide tartozik, amely az ingatlan mögötti területen helyezkedik el.
A főépületben az alagsorban: 2 kazánház/vegyes tüzelésű kazán/, szervizhelyiség, toalett, nappali, spejz, 3 tárolóhelyiség és egy apartman került kialakításra, amely utcafrontról külön bejárattal rendelkezik.
Földszinten: kamra, konyha, étkező, nappali 2 hálószoba, kádas fürdőszoba, különálló mellékhelyiség, mely dupla előteres,, folyosó, 2 db apartman és egy keleti fekvésű hatalmas nagy terasz, amely fedett.
Emeleti szinten, amely a belső térből megközelíthető: 2 erkély. déli és keleti, 2 apartzman, folyosó , 2 szoba, nappali, toronyszoba, konyha, étkező, spejz.
Az ingatlan jó állapotú, szép nagy, tágas terekkel rendelkezik. Az erkélyről gyönyörű kilátás nyílik a szomszédos zöldellő rétekre.
Ha Ön nagycsaládos vagy szeretne apartman kiadással foglalkozni, akkor itt megteheti.

hirdetés
© 2018