110 000 000 Ft
733,3 E Ft/m2
110 M Ft
733,3 E Ft/m2

Eladó családi ház
Érd családi ház eladó, 5 szobás

150  m2 alapterület
5 szoba
Újszerű állapotú
838 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Érd-Parkvárosban ez a különleges hangulatú tetőtér-beépítéses 150 nm-es, 5 szobás családi ház! A földszinten egy nagy nappali, könyvtárszoba, konyha és egy nagy fürdő található. A könyvtárszoba különbejáratú irodaként is használható! A mediterrán hangulatú fürdőben egy nagyméretű sarokkád hívogat pihenésre, felfrissülésre! Nemcsak a nappaliból, hanem a konyhából is egy külön ajtón jutunk ki a teraszra. A terasz fedésnek a 40 db napelemet használták fel!

A teraszról lépcsősor vezet le a kertbe, mely egy szinttel lejjebb van mint az utcafront! Az egészház alatt pince és garázs van, mely azonos szinten van a kerttel. A 838 nm-es telken, mivel a ház közel van az úthoz, meglepően nagy hátsókert helyezkedik el, füves területtel, magaságyásokkal és egy felújítandó medencével!

A nappaliból fehér lépcső vezet a tetőtérbe, mely nagyrésze egybe van nyitva, csak két hálószoba van ajtóval leválasztva, az üvegtéglával elválasztott ’walk in’ fürdő kapott még itt helyet.





A ház B-30 téglából épült 1979-ben, majd folyamatosan korszerűsítve lett! Korszerű műanyag külsőnyílászárókat építettek be redőnnyel, 10 cm hőszigetelést kapott, a födém betongerendás, nyereg tető cserép borítással. A fűtést mennyezeti infrapanelek biztosítják, ezt és a háztartás elektromos áram szükségletét a napelemek biztosítják! A ház gyakorlatilag rezsimentes, csak vízdíjat kell fizetni, csatorna hálózatba sincs bekötve, saját emésztője van a háznak.





Megpróbáltuk megmutatni a képeken házról és a kertről amit lehet, de ha szeretné érezni ennek a háznak a különleges hangulatát, jöjjön el és nézze meg személyesen!





Az ingatlan elhelyezkedése nagyon jó, Érd kedvelt részén Parkvárosban, főúton található, ennek ellenére a ház csendes, mert a zárt kert felé nyitott! Üzletek, éttermek, benzinkút pár száz méterre, buszmegálló az utca végén, Interspar hipermarket és az M-7-es autópálya lehajtója 200 méterre található. Érd központja 10 perc kocsival!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gacsó Ház Ingatlanközvetítő Kft.

INGATLAN/HITEL/BIZTOSÍTÁS



Az ingatlanoknak mérete és ára van, az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen! Mi ezért - az értékbecsléstől a birtokbaadásig - végigkísérünk az ingatlan adásvétel folyamatán, hogy anyagi, jogi és érzelmi biztonságban legyél!



SZÍVÜGYÜNK AZ OTTHONOD!



Irodáink:



1163 Budapest, Veres Péter út 39.

2440 Százhalombatta, Erkel Ferenc körút 1. (üzletsor)



Hívj bizalommal: Nádasi Norbert ,


  • CSOK igényelhető
  • Épület emelet: földszint
  • Épület szint: 2. emelet
  • terasz
  • parkolás garázs
hirdetés
© 2018