105 000 000 Ft
840 E Ft/m2
105 M Ft
840 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház Érd, 4 szobás

125  m2 alapterület
4 szoba
állapotú
893 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Érligeten eladó egy 125m2-es, nappali +3 szobás családi ház 893m2-es, rendezett telken. CSOK Plusz igényelhető rá!

A ház 2005-ben téglából épült, beton födémmel, betoncserép fedéssel.
A ház helyiségei: előtér (6m2),nappali - konyha - étkező (45m2), szoba (13m2), közlekedő: (16m), szoba (12m2), szoba (12m2), fürdőszoba (9m2),
WC (1,5m2), előtér (6m2), gardrób (3m2), kamra (1,7m2), lejárat a pincébe (6m2).

A telek összközműves, víz, villany, gáz, csatorna bekötésre került.

A ház alatt található egy dupla garázs (57m2), egy óriási tároló (56m2) és egy mosókonyha (12m2).
A ház központi fekvésének köszönhetően itt akár egy üzlethelyiség is kialakítható!

A ház fűtéséről egy pár éves kondenzációs cirkó gondoskodik radiátorokkal. A nappaliban elektromos padlófűtés is ki lett alakítva. A melegvizet egy elektromos bojler biztosítja, de akár a cirkóval is megoldható.

A vételár részét képezi a beépített konyhabútor is.

A ház riasztóval van felszerelve, a szobák légkondiciónáltak.

A nagykapu valamint a garázsajtó elektromosan működik, távirányítóval. A kiskapu a nappaliból és belül a kapu mellől gombbal nyitható, kaputelefonnal együtt lett kiépítve.

A garázsfeljáró télen fűthető.

A házhoz tartozik egy külön bejáratú 40m2-es külön kis ház, amiben található egy szoba, konyha, fürdő, előszoba. Így akár két generáció számára is alkalmas lehet a ház! Vagy akár befektetésnek is kiváló lehet, könnyen kiadható albérlőknek!

Nagyon jó a környék infrastruktúrája! A buszmegálló 5 perc sétára, az érdligeti vasútállomás pedig 10 perc sétára található a háztól.
A közelben általános iskola, üzletek, éttermek, cukrászda stb. találhatóak. A most nyíló LIDL áruház gyalogosan elérhető.

--- AZ ÁR IRÁNYÁR! ! NÉZZE MEG, TEGYEN AJÁNLATOT! ---
Az OTP Csoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Cégünk digitális rendszerrel dolgozik már közel 5 éve, így akár online, személyes találkozó nélkül is zökkenőmentesen vásárolhatja meg a kiválasztott ingatlant! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízing konstrukciót, állami támogatásokat, lakás-takarékpénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében is. Bővebb tájékoztatásért hívjon bizalommal akár hétvégén is.

hirdetés
© 2018