44 000 000 Ft
376,1 E Ft/m2
44 M Ft
376,1 E Ft/m2

Eladó családi ház
Érdi eladó családi ház, 3 szobás, 117 négyzetméteres

117  m2 alapterület
3 szoba
felújítandó
1000 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Ajánlok egy földszintes klasszikus tornácos házat 117 m2 hasznos alapterülettel Érd családias, kertvárosi részén, Újfaluban, Érd városközponthoz közel.
A ház 1000 m2-es utcafronti telekrészen van, amely alkalmas két lakóegység építésére is. Így, ha valaki építési telket keres akkor is ajánlom ezt az ingatlant. Használati megosztási szerződés készül.
Lke-2-es építési övezetbe tartozik, 30 % legnagyobb beépíthetőség, 4,5 m a legnagyobb homlokzatmagasság átlaga, 50 % a legkisebb zöldfelület aránya.
A házban két lakrész van jelenleg. A nagyobbikban 2 szoba, konyha-étkező, fürdőszoba és kamra található. A kisebbikben 1 szoba, konyha és fürdőszoba van.
Az épület dél-keleti oldalán, teljes hosszában két méter széles tornác húzódik. A ház alatt téglaboltozatos kb. 35 m2-es száraz pince található.
Maga az épület masszív, statikailag jó állapotban van, a tetőszerkezet stabil, de összességében felújításra szorul.
Az ingatlan lokációja nagyon jó, a buszmegálló pár lépésre, 2 perc autóval Érd központja, itt van a közelben az érdi piac és az orvosi szakrendelő is. 3 percre van felhajtó az M6-os autópályára.
Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérem hívjon a hét bármely napján!
Az OTP Ingatlanpont teljeskörű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére!
A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és pénzügyi konstrukciókat, CSOK, CSOK hitel megoldásokat kínálunk.
Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést és a kapcsolódó ügyek intézéséhez segítséget nyújtunk.
Referenciaszám: M211701

hirdetés
© 2018