48 600 000 Ft
458,5 E Ft/m2
48,6 M Ft
458,5 E Ft/m2

Eladó családi ház
Dunavecsei eladó családi ház, 3 szobás, 106 négyzetméteres

106  m2 alapterület
3 szoba
Újszerű állapotú
1483 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Dunavecsén eladó Falusi CSOK-ra és CSOK plusz-ra is alkalmas, szépen gondozott családi ház, mely ideális választás lehet gazdálkodni vágyóknak is. Az ingatlan gyönyörűen ápolt kerttel rendelkezik, mely tökéletes teret biztosít zöldség, gyümölcs termesztésre és szórakozásra is . A 3 szobás ingatlant 10 cm vastag dryvit rendszerrel hőszigeteltek, továbbá a födém is 2x10 cm vastag közetgyapot szigeteléssel van ellátva. A ház teljesen alápincézett, itt található a vegyes tüzelésű kazán és a gázkazán is. De a fantasztikus elosztásnak köszönhetően garázsnak, tárolónak is használható.

Az ingatlanban 2014-ben a gázbojler cseréje, 2017-ben a nyílászárók cseréje, 2020-ban pedig külső szigetelés
történt. Későbbiekben otthonfelújítási támogatás is igényelhető, amellyel az 1990 előtt épült családi házak energetikai korszerűsítésére nyílik lehetőség.

A tulajdonos gondoskodó és gondos munkája megmutatkozik az ingatlanban. Az ápolt kert nemcsak esztétikus, de funkcionális is, ideális kikapcsolódást és lehetőséget biztosítva. A vételárban a tulajdonos az összes kerti szerszámot, gépet és az öntözéshez szükséges szivattyút is átadja.

Ez a különleges otthon remek lehetőség azoknak, akik minőségi életkörülményeket és kényelmet keresnek egy jó környéken elhelyezkedő ingatlanban.

hirdetés
© 2018