26 500 000 Ft
185,3 E Ft/m2
26,5 M Ft
185,3 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó, Dunaszekcső, 4 szobás

143  m2 alapterület
4 szoba
állapotú
4460 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Árcsökkenés!!!
Dunaszekcső Baranya Dél- Keleti részén a Duna mellett Pécstől 52 Mohácstól 16 Bátaszéktől 13 km-re található.

A családi ház Dunaszekcsőn, olyan helyen található ahonnan a kilátás a Dunára minden évszakban gyönyörű. Nyári estéken a nagy teraszra kiülve, csodálhatja a festői tájat, érezheti a Duna kellemes páradús levegőjét.

A családi ház háromszintes, alul a garázs és egy tároló helység került kialakításra. A szépen kialakított lépcsőn, ami fával burkolt a második szintre jutunk. A második szinten kettő szoba és a fürdőszoba van. A közlekedőn, majd a lépcsőn, ami szintén faburkolást kapott a harmadik szintre jutunk. A közlekedők megvilágítása üvegből készült fallal történik, energiatakarékos, nem kell áramot fogyasztani. A harmadik szinten, ami a telek adottságából adódóan az udvarral azonos magasságban helyezkedik el található a konyha és két szoba. A szobák nagyméretűek. Az utcára néző szobából egy nagy teraszra van kijárat. Az előszobából nyílik egy éléskamra és egy helyiség, amiben egy pincelejárat van, valamint a WC. A házat két bejáraton is meg lehet közelíteni. Az épületet a közelmúltban színes vakolattal látták el, a tetőt felújították.

Az ingatlanhoz tartozik még egy présház, tíz méter hosszúságú pincével, mellette fatárolására alkalmas helység. A kertben a család szükségletének elegendő zöldségféle termesztésére van lehetőség. A házba a gáz bevezetésre került, a fűtés konvektorokkal történik illetve egy elektromos cserépkályhával. A nyílászárókat az egész épületben műanyagra cserélték. A rezsije alacsony, főleg a fűtés, a telek elhelyezkedéséből adódóan. A fűtés további gazdaságosságát javítják a tetőn elhelyezett napelemek.

Tehermentes! Nagyobb családok számára kiváló vagy akár két család részére is megfelelő otthon kialakítására van lehetőség az ingatlanon. Ha meg szeretné tekinteni az ingatlant hívjon bizalommal!

hirdetés
© 2018