29 500 000 Ft
295 E Ft/m2
29,5 M Ft
295 E Ft/m2

Eladó családi ház
Dunaegyházai eladó családi ház, 3 szobás, 100 négyzetméteres

100  m2 alapterület
3 szoba
Felújított állapotú
4056 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó családi ház Dunaegyházán gazdálkodásra alkalmas telekkel!
Az ingatlan vegyes falazatú, (vályog+tégla), alapterülete 100 nm, 2 szoba + nappalis. Tetőszerkezete 3 éve lett felújítva, ide értve a szerkezetet, valamint a cserepeket is! Közművek tekintetében víz, villany és gáz van, csatorna nincs. A villanyvezetékek 20 évesek, rézvezetékek, a vízvezetékek szintén ugyanennyi idősek. A nyílászárók dupla fa ablakok, a 2 szoba ablaka redőnnyel felszerelt. A bejárati ajtó szintén fából készült. A szobák külön nyílnak, az egyik hajópadlós, a másik parkettás. A többi helyiség járólappal burkolt. A konyha étkezővel egyben kialakított, teljesen felszerelt. A fürdőszoba és wc egy légtérben került kialakításra. Az otthon melegéről gázkazán gondoskodik, mely 10 éves. A radiátorok közül az egyik szobában lapradiátor van, a többi helyiségben öntött vas radiátorok találhatóak. A nyári melegben a kellemes hőmérsékletet klíma biztosítja.
A telek 4056 nm, gazdálkodásra kiválóan alkalmas! A kertben egy felújítandó vályog építésű tároló található, mely 5x3 méteres.
Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére!
További információért hívjon bizalommal!

hirdetés
© 2018