13 500 000 Ft
139,2 E Ft/m2
13,5 M Ft
139,2 E Ft/m2

Eladó családi ház
Családi ház eladó Dövény, 97 négyzetméteres

97  m2 alapterület
2 szoba
állapotú
539 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Hivatkozási szám: 000382
Dombokkal, erdőkkel körülvett kis faluban, B.-A.-Z vármegyében, Dövény községben 2 szoba+nappalis, 97 m2-es családi ház eladó!! 3 gyerekes FALUSI CSOKRA alkalmas!!

Falazata vegyes építésű, az eredeti épület téglából és vályogból épült (1 sor tégla , 1 sor vályog), a hátsó konyha és a mögötte lévő helyiségek sziliát blokkból.
Közművek: hálózati víz és kútvíz is van a házban (ivóvíz minőségű), a szennyvíz hálózatra csatlakoztatva van, gázcsok a portán belül található. A meleg víz szolgáltatást villanybojler biztosítja, a fűtést pedig kandalló.
A konyhai ablak műanyag a többi fa, a bejárati ajtó szintén fa, a beltéri fa ajtók jó állapotúak, a közelmúltban ki lettek cserélve. Két szobája simított betonos a több helyiség járólappal burkolt.
A ház mérete, elosztása a méretarányos alaprajzon megtekinthető!

A porta körbekerített, 539 m2.
Egy tégla építésű, beton aljzatú garázs (15.5 m2) és egy különálló, szintén téglából épült melléképület található a telken.
A melléképületben műhely (13.6 m2), 2 fiókos ól (6.6 m2), az ólak előtt előtető (6.5 m2) és kinti WC van.
Szilvafa, meggyfa, szőlőlugas, földieper biztosítja a gyümölcsellátást , a három örökzöd tuja pedig télen is üde színfolja az udvarnak.

Hívjon ha kérdése van, ha szeretné megtekinteni!
Az adásvétel lebonyolításában mindenben a segítségére leszünk, CSOK, kedvezményes lakáshitel, bankfüggetlen hitel ügyintézés, ügyvédi háttér, kedvezményes energetika.


hirdetés
© 2018