179 990 000 Ft
750 E Ft/m2
180 M Ft
750 E Ft/m2

Eladó családi ház
Domaszéki családi ház eladó, 240 négyzetméteres, 5 szobás

240  m2 alapterület
5 szoba
Újszerű állapotú
1357 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Impozáns, tágas elrendezésű, 2 szintes, 200 négyzetméteres, medencével, szőlőskerttel, valamint 300 négyzetméteres díszkerttel ellátott minőségi otthon vált eladóvá Domaszéken!

Az ingatlan 2018-ban épült egy 1357 négyzetméteres, összközműves telekre. Összesen 200 négyzetméteres hasznos lakótérrel rendelkezik, egy 50 négyzetméteres, fűtött garázzsal, valamint egy 30 négyzetméteres, fedett-nyitott terasz és egy medence is kialakításra került.

A kivitelezés során a legmagasabb minőségű anyagokat és modern technológiát alkalmazták. Az épület 15 centiméteres szigetelést kapott, egyedi méretű, hőszigetelt üvegezésű nyílászárókkal és redőnyökkel. A belső terek kialakítása igényes és praktikus, minden helyiség klímával és modern fűtési rendszerrel van ellátva. Gáz-cirkó kondenzációs kazán gondoskodik a fűtésről radiátor és padlófűtés hőleadással. A ház központi helyiségében egy kandalló is gondoskodik opcionális, hangulatos fűtési lehetőségről.

A földszinten az alábbi helyiségek találjuk: nappali, 1 db szoba, gardrób, konyha+étkező, fürdőszoba, WC, kamra, előszoba, lépcsőtér, közlekedő, 2 db fedett terasz, háztartási helyiség, kazánház, garázs.

A tetőtér elosztása a következő: 3 db erkélyes szoba, gardrób, fürdő, WC, közlekedő.

A házhoz rendezett, parkosított udvar tartozik. Található egy kültéri konyha, ahol a kemence és sparhelt adja az autentikus hangulatot. A 5x8 x1,7 (m) méretű medence gépházzal és napozóterasszal rendkívül kellemes időtöltést biztosít a meleg napokon.

A kert közel 100 tő különböző csemege és borszőlővel, valamint 15 gyümölcsfával gazdagítja az ingatlant. Ezen kívül található még egy 300 négyzetméteres díszkert öntözőrendszerrel és esőérzékelővel ellátva, melyek gondoskodnak a növények egészségéről és szépségéről.

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, aszfaltos utcában, zöld övezetben kapott helyet, közel minden fontos létesítményhez. Szeged központjától mindössze 10 kilométerre, az M5-ös autópálya felhajtótól 3 percre található.

Egyéb kérdés vagy megtekintési szándék esetén, kérem keressen bizalommal!

hirdetés
© 2018