211 900 000 Ft
1,2 M Ft/m2
211,9 M Ft
1,2 M Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó 6 szobás családi ház Diósd, új építésű

178  m2 alapterület
6 szoba
Új építésű
891 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

SZUPER HELYEN!
DIÓSD KEDVELT LAKÓPARKJÁBAN!
HŐSZIVATTYÚ - MENNYEZETI HŰTÉS-FŰTÉS/ PADLÓFŰTÉS!
H TARIFA!
15 CM SZIGETELÉS !
6 SZOBA, 4 FÜRDŐSZOBA !
MEGBÍZHATÓ, TŐKEERŐS BERUHÁZÓ!

Diósd Fenyves mellett, az Árpádházi-lakóparkban, aszfaltozott utcában eladó 891 m2-es telken, egy ÚJ ÉPÍTÉSŰ, két szintes, nettó 178.08 m2-es, nappali + 5 szobás családi ház, teraszokkal és dupla garázzsal.
A beruházó cég 20 éve épít a környéken, számtalan referenciával rendelkezik, saját tőkéből építik az ingatlanokat. Már 10 % foglalóval foglalható az ingatlan.
Az épület vasbeton sávalapra épül, 30-as Porotherm tégla főfalakkal, 10 cm-es vakolt tégla válaszfalakkal, beton födémmel. A homlokzat 15 cm-es dryvit szigeteléssel ellátott, az aljzatra 10 cm-es lépésálló, a lábazatra 10 cm-es xps és a födémre 30 cm-es kőzetgyapot szigetelés kerül.
Fehér, műanyag, 3 réteg üvegezésű, hő- és hangszigetelt nyílászárókat építenek be, elektromos redőnykiállásokkal és rejtett redőnytokkal felszerelve.
Fehér, műanyag, több ponton záródó, biztonsági bejárati ajtó kerül beszerelésre.
A fűtésről és hűtésről egy modern és takarékos, 14 KW-os Immergas hőszivattyú gondoskodik, mennyezet hűtés-fűtés és padlófűtés hőleadással, a meleg víz ellátásért a hőszivattyúra kötött HMV tartály felel. A hőszivattyú a kedvezményes H tarifás elszámolással működik, ami a normál tarifás áram áránál sokkal kedvezőbb, 23 Ft/KW, ezért ez a nagy ház a hőszivattyúnak, a H tarifának és a vastag szigetelésnek köszönhetően nagyon kedvező rezsiköltségekkel fenntartható.
2 állásos fűthető garázsban tárolhatók az autók, elektromos kapu, térkövezett, fűthető gépjármű behajtó és motoros garázsajtó áll rendelkezésre.
Burkolatok, beltéri ajtók és a szaniterek választhatók.
A földszinten található egy 40nm-es nappali-konyha-étkező, 25.2 nm-es fedett terasz, egy 14.4 nm-es szoba, teraszkapcsolattal, egy 9 nm-es előtér, egy 8.5 nm-es szoba, egy 6.2 nm-es fürdő, egy 5.1 nm-es közlekedő, egy 3.3 nm-es mosókonyha, egy 2.6 nm-es zuhanyzó, egy 1.3 nm-es kamra és egy 32.4 nm-es garázs és 6 nm-es fedett bejárat.
Az emeleten egy 13.4 nm-es szoba, 2.3 nm-es terasszal, egy 12.1 nm-es szoba, egy 9 nm-es szoba, egy 7.7 nm-es közlekedő, egy 4.5 nm-es fürdő, egy 4.2 nm-es fürdő és egy 4.5 nm-es lépcsőház található.
Az építkezés 2024 áprilisban elkezdődött, átadás 2024 év végére várható.
M273719
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018