155 000 000 Ft
1,1 M Ft/m2
155 M Ft
1,1 M Ft/m2

Eladó családi ház
Diósd 4+1 szobás családi ház eladó

136  m2 alapterület
4 és fél szoba
állapotú
582 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Diósd egyik legszebb részén, Diósdligeten, ősfás környezetben eladó egy 2008-ban épült 2 szintes, 136,7 nm-es családi ház. Tágas nappali, külön nagy konyha, ehhez csatlakozó étkező, valamint 4 hálószoba, 2 fürdőszoba és 2 külön WC, továbbá gardrób és tároló helyiségek találhatók az ingatlanban.
A ház egyik különlegessége a hangulatos télikert, amely télen-nyáron kellemes helyet biztosít a kikapcsolódásra, feltöltődésre.
Szintén egyedi a nappalinak a felső szinten található dolgozó szobával egy légtérben történő kialakítása, amely nemcsak különleges hangulatot biztosít,
hanem a nappaliban lévő kandalló a felső szint temperálásában is segít a hűvös hónapokban. Az ingatlan melegéről gáz cirkó gondoskodik, a hőleadás radiátorokkal és padlófűtéssel van megoldja.
A ház beton alapra, 30 téglával, beton födémmel, Tondach cserépfedéssel készült. A nyílászárók műanyag hőkamrás ablakok és ajtók, mindegyik redőnnyel felszerelt és szúnyoghálóval rendelkezik. A ház homlokzata 10 cm-es hungarocellel szigetelt!
A kert 582 nm-es, körbeöleli a házat, kialakítása helyet ad nagycsaládosoknak és pihenésre vágyóknak is.
A kertben fedett autóbeálló van, továbbá lehetőség van még két autó parkolására is.
M285821
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018