160 000 000 Ft
1 M Ft/m2
160 M Ft
1 M Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó 4+1 szobás családi ház Délegyháza

156  m2 alapterület
4 és fél szoba
Felújított állapotú
354 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Délegyházán, duplakomfortos, 2007-ben épült, tóparti mediterrán családi ház közvetlen stégkapcsolattal!

Délegyháza idilli környezetében, a tó partján kínálunk eladásra egy 156 nm-es, 4 szobás, mediterrán stílusú, világos családi otthont. A ház egy 354 nm-es, gondosan karbantartott telken helyezkedik el, amely közvetlenül csatlakozik a tóhoz, így saját stéggel rendelkezik.

Az ingatlan teljesen körbejárható, emellett egy hátsó terasszal is rendelkezik, amely lenyűgöző panorámát kínál a tóra. A 2007-ben épült házhoz tartozik egy nyitott, kétállásos autóbeálló, amely alatt praktikus pince található.

Az ingatlan műanyag nyílászárókkal rendelkezik, amelyek biztosítják a kiváló hő- és hangszigetelést. Minden helyiség stílusos burkolatokkal van ellátva, amelyek még vonzóbbá teszik az otthon légkörét. A nyári melegben az épület hűvösségét klíma berendezés biztosítja.

A környék dinamikusan fejlődik, és mindössze 30 percre fekszik Budapesttől, így ideális választás mindazok számára, akik a főváros közelségét ötvöznék a természet nyugalmával.

M285721
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018