135 000 000 Ft
876,6 E Ft/m2
135 M Ft
876,6 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház Debrecen, 4 szobás

154  m2 alapterület
4 szoba
Újszerű állapotú
912 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó minőségi anyagokból épített, egyedi tervezésű, mediterrán stílusú családi ház Debrecen nyugodt, családi házas, erdővel határolt övezetében. A tégla építésű, kívül, belül szigetelt ház 154 nm lakótérrel rendelkezik , 2006-ben épült 902 nm-es telken.
Egyedi stílusú, különleges kisugárzású életteret és életmódot biztosító igazán otthonos családi fészek.
Egyedülálló építészeti megoldások, terrakotta és föld színek, egyedi formavilág és a természetes anyagok élettérbe való illesztése volt a fő irányvonal melyek megvalósításával egy modern ám mégis rusztikus otthon valósult meg.

Egyéb adottságai:
-Nappali + 3 szoba
- Tágas étkező+ konyha, egyedileg gyártott, nyírfából készült gépesített, rusztikus fa konyhabútorral, konyhaszigettel, gránit munkalapokkal
- 19 nm-es télikert, mely egybe nyitható a 21 nm-es fedett terasszal, a 37 nm-es nappalival és az étkezővel is, tökéletes helyet biztosítva családi eseményeknek
- fűtése központi kandalló, mely hangulatos, meleg téli estéket biztosít, ezen kívül gázgazán és 5 db hűtő, fűtő klíma gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről. A szobákban a hőleadó lapradiátor, a többi helyiségben padlófűtés biztosítja a meleget.
- színben, stílusban egyező, egyedileg gyártott külső, belső nyílászárók
- a tágas fürdőszoba egyedi hangulatával úgy szintén a mediterrán stílust követi, a luxus érzéséhez a hidromasszázs fürdőkád is hozzájárul
- további helyiségek: szintén tágas mosókonyha, 2 db toalett, előszoba és közlekedő
- 32 nm-es, két autónak is helyet biztosító, házkapcsolatos garázs

A hangulatos, gondozott kertben medence, öntöző rendszer, fúrt kút és egy rönk ház található, mely alkalmas gyerekeknek játszóháznak vagy tárolásra is. A magán szférát 2,5 m kerítés és az erdő szomszédsága biztosítja. A macskaköves járda is dísze a kertnek.

Érdemes megtekinteni, nem fog csalódni!

Az értékesítést kiváló ügyvédi háttérrel tudjuk segíteni, valamint bankfüggetlen hitelügyintézőnk díjmentesen áll Ügyfeleink rendelkezésére.

További kérdéssel, megtekintéssel kérem forduljon hozzám bizalommal!

hirdetés
© 2018