69 900 000 Ft
822,4 E Ft/m2
69,9 M Ft
822,4 E Ft/m2

Eladó családi ház
Debrecen eladó családi ház

85  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
1500 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Debrecen, Ondód nyugodt, kertvárosi környezetben teljes körűen felújított, 85 nm-es, 2 szoba + nappalis, nagy teraszos, tégla építésű családi ház, 1500 nm-es, rendezett, nagy telekkel eladó!

Az ingatlan teljes körű felújításon esett át, mely során sor került a nyílászárók cseréjére, új, minőségi laminált padlóburkolatok lerakására, a fürdőszoba és konyha felújítására, valamint a homlokzat megújulására egyaránt. A ház jelenlegi fűtése vegyes tüzelésű kazánnal történik, amíg a hőleadás radiátorokon keresztül valósul meg, azonban a telken belül megtalálható a gázcsonk is, szükség esetén.

A nagy, 1500 nm-es telken helyet kapott egy nagyobb, 40 nm-es melléképület, amely tárolásra, állattartásra szintén alkalmas lehet, valamint az udvar hátsó részén egy nagyobb kutyakennel is található. A remek hangulatú kert mellett, az ingatlanhoz hozzáépítésre került egy 30 nm-es, fedett terasz, amely a nappali felől is megközelíthető, és ami szintén remek pihenési lehetőséget nyújthat az arra vágyóknak.

Az udvaron található díszkút, az előkert, a fedett terasz mind egyaránt további értéket képviselnek a kertvárosi környezetet kedvelők számára. A tulajdonosi viszonyok rendezettek.
A szomszédság kedves, segítőkész.
Az ingatlan rövid időn belül birtokba vehető.

További kérdéseivel, megtekintésre való egyeztetés kapcsán keressen bizalommal a hét bármely napján.

hirdetés
© 2018