110 000 000 Ft
658,7 E Ft/m2
110 M Ft
658,7 E Ft/m2

Eladó családi ház
Debreceni családi ház eladó, 167 négyzetméteres, 4 szobás

167  m2 alapterület
4 szoba
Felújított állapotú
1100 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálunk egy bájos, két szintes családi házat, mely 1100 négyzetméteres telken nyugszik a természet lágy ölelésében.
Az 1989-ben épült ingatlan 167 m2 -es, minőségi beton alapra épült, cserép tetőfedéssel, biztosítva a stabilitást és az időtállóságot.
Az elmúlt években az ingatlan számos modernizálási és felújítási munkálaton esett át, hogy a lakók kényelmét és komfortját maximálisan szolgálja.
A teljes víz- és villanyvezeték hálózat cseréje mellett a nyílászárók is új, két, illetve három rétegű műanyag ablakokra lettek cserélve, melyek redőnnyel és rovarhálóval felszereltek, hogy minden évszakban a legmegfelelőbb környezetet biztosítsák.
A fűtési rendszer is modernizálásra került; a Hajdú típusú kondenzációs gázkazán radiátoros hőleadással gondoskodik a lakók kényelmes melegéről, emellett alternatív fűtési lehetőségek is rendelkezésre állnak, így a vegyes tüzelésű kazán és a hangulatos kandalló is biztosítja a hőmérséklet optimális szinten tartását.
Az ingatlan belső elrendezése praktikus és kényelmes, az alsó szinten tágas előszoba, amerikai konyha teraszkapcsolattal, 2 hálószoba, fürdőszoba, spájz és külön WC található. A fölső szinten további 2 hálószoba erkéllyel, egy gardrób és egy fürdőszoba biztosítja a lakók privát terét.
A kertben fúrott kút és kis tó teszi még vonzóbbá a környezetet, míg a hatalmas zöld terület kiváló lehetőséget nyújt a pihenésre és a szabadidős tevékenységekre.
Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy otthont találjon a nyugalom és a természet között!
Várjuk érdeklődését és szívesen segítünk a további részletekkel kapcsolatban.

hirdetés
© 2018