45 000 000 Ft
225 E Ft/m2
45 M Ft
225 E Ft/m2

Eladó családi ház
Családi ház eladó Csurgó, 200 négyzetméteres

200  m2 alapterület
7 szoba
állapotú
1393 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Csurgó a vármegye délnyugati részén található, annak legnyugatabbi városa, nem messze a horvát határtól. Bár meglehetősen távol fekszik a Balaton déli partjától, a település szőlő- és borgazdasági szempontból mégis a Balatonboglári borvidék részét képezi. Állandó lakosainak a száma: 4392 fő.
A családi ház egy csendes helyen található, ott ahol csak a madár jár. A telek nagysága 1393 nm, az első részben a 200 nm-es, kétszintes családi ház áll a melléképületekkel, a telek közepén egy állandó lakhatásra épült kisház, mellette a garázzsal. A garázs és a kisház mögötti rész maga a kert, ahol szőlőtőkék és a gyümölcsfák uralják a teret. Hátsó kijárat a szomszédos utcára nyílik.
A főépület helyiségei a földszinten: különbejáratú kazánház(itt található a vegyes tüzelésű kazán és a gázkazán). Teraszon kersztül jutunk be az ingatlanba, előtérből nyílik a nappali, étkezős konyha, 2 különnyíló hálószoba, különálló mellékhelyiség és a zuhanyos fürdőszoba.
Emeleti szintet 2 feljáróról nyílik lehetőség a megközelítésére. Előtér, konyha, külön étkező, nappali, 3 hálószoba, kádas fürdőszoba.
Kisház helyiségei: konyha, étkező, spejz, pince. Mellette a garázs és a gazdasági melléképületek foglalnak helyet. Az udvaron áll egy kiülő, amely kellemes kikapcsolódást nyújt a meleg, nyári napokon.
Felújítások: 10 cm-es hőszigeteléssel ellátott, új vízszintes vízszigetelés, új elektromos rendszer, új nyílászárók, belső szigetelés, mennyezet szigetelés, néhány burkolat és szerelvény cseréje is megtörtént.
Az ingatlan tulajdonviszonyai rendezettek, tehermentes, 3 hónapon belül birtokba adható.
Ha Ön nagycsaládos, akkor kérem vegye figyelembe a családvédelmi Akcióterv keretein belül felvehető állami támogatásokat a CSOK+-t!
Kérem, tekintse meg velem együtt a házat, ha lát benn fantáziát, ALKUDJUNK MEG!!

hirdetés
© 2018