158 000 000 Ft
672,3 E Ft/m2
158 M Ft
672,3 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó, Budapest, 6 szobás

235  m2 alapterület
6 szoba
Újszerű állapotú
467 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Budapesten a XX. kerületében kínálok megvételre 467 m2 -es, összközműves telken, 2016 - ban átépített 260 m2 lakótérrel rendelkező, kétgenerációs, exkluzív családi házat.
A földszinten található előszoba, 2 szoba, konyha-étkező-nappali, 2 fürdőszoba, konyhai tároló, valamint a fűtés központi része.
Az emeleti szinten 3 szoba, fürdőszoba került kialakításra. A ház fűtésről elektromos kazán, és egy gyönyörű, vízteres kandalló gondoskodik padlófűtésen, és radiátorokon keresztül. A hűtést 2 inverteres klíma biztosítja. A gázfűtés kialakítása is megoldható az épületben. A gázcsonk telken belül található.
A családi ház a 2016 - os teljes átépítésekor új modern fa hatású, műanyag nyílászárók szúnyoghálóval, részlegesen motoros redőnnyel kerültek beépítésre, valamint a víz-villanyvezetékek, burkolatok, szaniterek komplett cseréjével új állapotba került a teljes lakótér.
2021-ben új konyhabútor lett beépítve. A fix rögzítésű bútorok a vételár részét képezik.
Az épület alatt 6 m2 száraz pince található. A tégla építés, valamint a 10 cm - es szigetelés biztosítja az alacsony rezsiköltséget.
Az exkluzív hangulatú udvar, kiváló lehetőséget teremt a kerti party rendezéséhez: grillező, bográcsozó, árnyékolóval fedett étkező részen. Egy kis oázisként igazi látványosság a kerti tó. A 4 személyes jakuzzi a wellness élmény biztosítéka. A térkövezett udvaron 2 fedett autóbeálló közvetlenül az utcafrontról megközelíthető.
Az ingatlan közelben található: Bölcsőde, Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, valamint bevásárlási lehetőségek, Bankok, tömegközlekedési megállók.
Még több mondatban sorolhatnám ennek az exkluzív családi otthonnak a jó tulajdonságait. Viszont ezt az élményt csak személyesen tudja átélni az érdeklődő amennyiben megtekinti az ingatlant.

Hívjon bizalommal, akár hétvégén is, hogy személyesen bemutathassam Önnek, ezt a remek ár/érték arányú ingatlant!


Szolgáltatásaink:

Tervezés, építés-felújítás

Ingatlanok értékesítése-bérbeadása
Ügyvédi és egyéb jogi tanácsadás
Az adásvétel lebonyolítása
Bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézés
Hivatalos értékbecslés, statikai tervek
Energetikai tanúsítvány elkészítése
Rezsinullázó rendszerek telepítése Állami támogatással

hirdetés
© 2018