109 000 000 Ft
545 E Ft/m2
109 M Ft
545 E Ft/m2

Eladó családi ház
Budapest, családi ház eladó, Pesterzsébet, 4 szobás

200  m2 alapterület
4 szoba
állapotú
500 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Pesterzsébeten, Budapest egyik kedvelt városrészében, eladásra kínálunk egy frekventált helyen található, kiváló állapotú, két lakrészes családi házat. Az ingatlan 200 m2-es, és egy 500 m2-es telken helyezkedik el, amely két utcáról nyíló bejárattal rendelkezik. Ez az elrendezés kényelmes megközelítést biztosít a házhoz, valamint a garázshoz, amely távirányítós kapuval és ajtóval van felszerelve.
Az ingatlan kiemelkedő tulajdonsága, hogy 2005-ben teljes körű felújításon esett át. A nyílászárók, az elektromos hálózat, a festés és a burkolatok is megújultak, így a ház állapota kiváló. Azóta folyamatosan karban tartott, így az új tulajdonosnak nem kell azonnali felújításra gondolnia. Az eladó a konyhai bútorokat is az ár részének tekinti, így ezek a ház részei maradnak.
Az ingatlan felszereltsége kiváló: riasztóval, kapucsengővel, ipari árammal, klímaberendezésekkel, valamint fúrt kúttal és házi szivattyúval is ellátták. Külön villanyórák tartoznak az ingatlanhoz, a gáz és a víz pedig önálló rendszeren fut, ami gazdaságosabb és rugalmasabb fenntartást tesz lehetővé.
A két lakrész miatt kiváló lehetőség összeköltözőknek vagy befektetőknek is. Az egyik lakrészt jelenleg albérlők lakják, így az ingatlan akár azonnal hozamot is termelhet. A tetőtér is beépíthető, ami további lehetőségeket kínál a bővítésre vagy az ingatlan értékének növelésére.
A környék közlekedése kiváló, hiszen a busz- és villamosmegállók közvetlen közelben találhatók, ami kényelmes és gyors közlekedést biztosít a város különböző részeire. Az ingatlan udvarában további kényelmi szolgáltatások is találhatók, mint a nyári konyha, az udvari WC, egy kamra és pince, amelyek mind a praktikus hétköznapokhoz járulnak hozzá. A padlásfeljáró révén pedig a tetőtér további hasznosításra is lehetőséget nyújt.
Ez a ház ideális választás lehet mindazok számára, akik egy kényelmes, jól felszerelt, kiváló állapotú ingatlant keresnek Budapest közkedvelt részén.
M287365
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018