59 900 000 Ft
730,5 E Ft/m2
59,9 M Ft
730,5 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Budapest, Pacsirtatelepen, 82 négyzetméteres

82  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
367 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Pesterzsébeten, kertvárosias környezetében egy 100nm-es, 3 szobás családiház. A Pacsirtatelepen található családiházhoz tartozik, egy 120nm-es elkerített kertrész és egy garázs, aminek a bejárata az utcafrontról megoldott.
A kb. 70nm alapterületű ház földszintjén található: nappali-konyha egy légtérben, egy szoba, fürdőszoba-WC egyben és egy télikert, továbbá a tetőtérben még egy szoba, ami kb. 30nm, amit akár két hálóvá lehet alakítani.
A ház lakóinak a természet közelsége nem csak a saját kertrész miatt van jelen a mindennapokban, hanem a Gubacsipuszta erdős területének köszönhetően is, ami 2 percre séta távolságra található.
Közlekedés szempontjából, a ház elhelyezkedése kiváló, a közelben lévő Dél-pesti kórháznál több busz végállomása megtalálható, ami kb. 5 perc séta, és visz a szélrózsa minden irányában. Az M5-ös autópálya felhajtója mindössze 8 perce, 5 km távolságra van.
Közelben óvoda, általános-, és középiskola, egészségügyi intézmény, bevásárlóközpont található.
Az ingatlan tehermentes, a birtokba vétel 3 hónapon belül megoldható.

Amennyiben a hirdetésem felkeltette az érdeklődését, vagy további kérdése lenne az ingatlannal kapcsolatban, kérem keressen bizalommal.

Referenciaszám: M233770

hirdetés
© 2018