260 000 000 Ft
963 E Ft/m2
260 M Ft
963 E Ft/m2

Eladó családi ház
Budapest, XVII. kerület Vadkacsa utca

270  m2 alapterület
5 szoba
Felújított állapotú
365 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Madárdobon, 270 m2-es,5 szobás, 365 m2es telekkel, medence, szauna, hőszivattyú, napelem.


A megvételre kínált családi ház teljes körű felújításon esett át, melynek során kiemelt figyelmet fordítottak a minőségi anyagok használatára és a modern technológiai megoldások bevezetésére. A belső terekben egy lenyűgöző, fűthető beltéri medencével és szaunával várjuk az új tulajdonosokat, így az otthon nem csupán a pihenést, hanem a testi-lelki felüdülést is biztosítja minden nap.

A 250 négyzetméteres ingatlan egy csendes utcában található, mely garantálja a nyugodt és zavartalan környezetet. A házban telepítve van egy napelemes rendszer, ami jelentős mértékben csökkenti a rezsiköltségeket, így hosszú távon is rendkívül gazdaságos választás lehet. Az otthon biztonságát riasztó és kamerarendszer is erősíti, amely modern és magas szintű védelmet biztosít. Az új 1 éve beszerelt hőszivattyúnak köszönhetően egész évben kedvező a rezsidíj. 3 fázisos rendszer került kialakításra, elektromos autó töltési lehetőséggel.

A házhoz tartozik egy 2 állásos 27 nm-es garázs és egy 33 nm-es mosókonyha is. Műszaki tartalom:- 10 éven belül lett felújítva a teljes elektromos hálózat, villanykapcsolók, vízvezeték rendszer (kivéve a felső fürdőszobában)- a medence 2014-ben újra lett szigetelve és burkolva, gépészet modernizálva, fűthető villannyal és a gázcirkó rendszerrel is- 3 éves a szauna - 10 éves a napelem rendszer Siemens Sinvert 14 kw- 3 éves a Panasonic hőszivattyú és H-tarifa alapú a villanyszámla elszámolás- 1 éves Viessmann kondenzációs kazán- EPS szigetelés - nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel készültek- a radiátoros tagok szintén 10 éven belül voltak cserélve- riasztó és kamerarendszer kiépítve HD rögzítésselA 67-es buszmegálló 3 p sétára található. Szintén séta távolság az Aldi, Lidl, iskola és óvoda.

Az ingatlan ára kedvező, figyelembe véve a benne rejlő lehetőségeket és a felújítás során alkalmazott modern technológiákat. Ez az otthon tökéletes választás lehet azok számára, akik a városközpont közelségét kedvelik, de mégis csendes, nyugodt környezetre vágynak.

hirdetés
© 2018