89 900 000 Ft
840,2 E Ft/m2
89,9 M Ft
840,2 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó 3 szobás családi ház, Madárdombon, Budapest

107  m2 alapterület
3 szoba
Felújított állapotú
300 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant



Madárdomb új ékszerdobozában kínálunk eladásra egy olyan kertes házat, ami nemcsak otthon lesz számodra, hanem életstílust is kínál!
Fedezd fel a XVII. kerület rejtett gyöngyszemét és találd meg álmaid otthonát ebben az exkluzív környezetben!

Miért jó itt lakni?

Teljes körű felújítás: Nemcsak egy ház, hanem egy életforma megteremtése is cél volt a tulajdonosoknak. 2019-ben teljeskörűen felújították ezt a 107 nm-es családi házat, hogy ne csak otthonnak érezd, hanem egy modern, funkcionális és stílusos életteret is biztosítson.

Tágas kert: Mi sem jobb, mint a város zaja után hazatérni egy békés kertbe, ahol szabadtéren pihenhetsz, vagy akár barátaiddal együtt időzhetek. A 300 nm-es kert kiváló lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra és az aktív pihenésre.

Világos és napfényes terek: Az amerikai konyha + étkező, nappali és 2 hálószoba kiváló elrendezése lehetővé teszi, hogy minden pillanatot maximálisan kiélvezz a természetes fényben úszó terekben. Élvezd a délkeleti tájolás adta bőséges napfényt és az összefüggő, tágas életteret!

Minőségi kialakítás: Az ingatlanban minden apró részlet a minőséget és a funkcionalitást képviseli. Prémium kategóriás anyagok és modern technológiák biztosítják, hogy otthonod nemcsak divatos, de hosszú távon kényelmes és praktikus is legyen.

Pince: Ahol tárolhatod a téli gumit vagy kialakithatod vállalkozásod helyszinét.

Ne maradj le erről a lehetőségről! Csatlakozz a Madárdomb új generációjához és élj a minőség és kényelem egyedülálló kombinációjában! Hívj minket még ma és válj részévé ennek az exkluzív életstílusnak!

hirdetés
© 2018