95 000 000 Ft
855,9 E Ft/m2
95 M Ft
855,9 E Ft/m2

Eladó családi ház
Budapest, XVII. kerület cím nincs megadva

111  m2 alapterület
3 szoba
Felújított állapotú
775 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Kizárólag Nálunk! Eladó önálló családi ház Budapesten a XVII. kerületben, csendes, rendezett utcában. 5 perc gyalogtávra buszmegálló, a közelben vonat állomás, iskola és boltok, a központban piac.
A tégla falazatú ház belsejét tekintve, nagyon praktikus, napfényes, hangulatteli elrendezéssel bír, az előszobához kapcsolódik egy hálószoba és a csodaszép nappali. Innen nyílik még egy hálószoba és a konyha. A közlekedőből jutunk el a fürdőszobába, továbbá a kamrába is. A ház külseje rendezett állapotban van, szigetelt és új színt is kapott. A konyhából van lehetőség kimenni a fedett teraszra, emellett itt található a tároló is. Az ingatlan mellett a kerten belül van megoldás a parkolásra akár két autóval, de közvetlen a ház előtt, az utcában is díjmentesen meg lehet állni. Az ingatlan főbb extrái közé tartozik a cserépkályha, redőnyös nyílászárók, és a napokban telepített kamerák. Kiemelném a napfényes nappalit, ahol mind a téli mind a nyári hónapokban nagyon kellemes napsütéses a hangulat.
Beépített szekrények maradnak, konyha, fürdőszoba is. A többi bútort alku tárgyát képzi. Kiköltözés minimum 4 hónap. Megtekintés minimum 2 nappal előre! A vételár euróban is megfelel az eladónak, sőt, ha van rá lehetőség az jobb is, külföldre költözés miatt. Csok pluszra nem alkalmas, csak piaci hitel.

hirdetés
© 2018