142 000 000 Ft
533,8 E Ft/m2
142 M Ft
533,8 E Ft/m2

Eladó családi ház
Budapesti, Rákosszentmihály, 9+1 szobás

266  m2 alapterület
9 és fél szoba
állapotú
1320 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínáljuk ezt az egyszintes családi házat, a XVI. kerületben, Zugló közelében Rákosszentmihályon. Az ingatlan nyugodt, csendes, családias utcában található.
Ideális lehet nagyobb családok részére. A házhoz tartozik egy 1320m2-es telek, amin egy teljesen különálló épületben 3 db 24m2-es lakást alakítottak ki elsősorban kiadás céljából, továbbá egy 30m2-es utcafronti épülettel is rendelkezik, ami kiváló lehet egy kisebb lakás, vagy akár egy üzlet kialakítására.
A főépület, 50 cm vastagságú homlokzati falazata téglából épült az 1930-as években, ezáltal nem igényel kiegészítő hőszigetelést. Az ingatlan 164m2-es, 5 és fél szobás, ezen felül található még egy 12m2-es konyha és két különálló fürdőszoba, a nagyobb 8,4m2, a kisebb 4,2m2-es.
Az épület két külön lejáratú pincével is rendelkezik. A padlásra az épületen belül lehet feljutni.A fűtés gázcirkóval, és vegyes tüzelésű kazánnal egyaránt megoldható.
A telek több autó számára biztosít beállási lehetőséget, ezen felül még egy garázzsal is rendelkezik.
Az ingatlanhoz tartozó kertben gyümölcsfák, és szőlőlugas is helyet kapott, melynek öntözését egy fúrt kút biztosítja.
A környéken található óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, és többféle bevásárlási lehetőség. Örs vezér tere 10 perc alatt megközelíthető tömegközlekedéssel.
M286070
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018