139 900 000 Ft
822,9 E Ft/m2
139,9 M Ft
822,9 E Ft/m2

Eladó családi ház
Budapest 4 szobás családi ház eladó, Sashalmon

170  m2 alapterület
4 szoba
felújítandó
936 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

***XVI. KERÜLET CSENDES, NYUGODT, KERTVÁROSI RÉSZÉN - SASHALMON A PIAC SZOMSZÉDSÁGÁBAN - FELÚJÍTANDÓ - 170 NM-ES - 3 SZINTES - BŐVÍTHETŐ CSALÁDI HÁZ - 936 NM-ES TELKEN - ELADÓ.***

A 4 szobás családi ház két részletben épült; az alaprajzon bal oldali 61,31 nm-es ( szoba, hall, fürdőszoba, előszoba, közlekedő, fürdő) része az 1920-as években, az újabb épületrész 1990-1995 között.
3 lakrész került kialakításra:
1.) régi épület: 22,5 nm szoba, 11,5 nm hall/konyha/étkező, 13,5 nm fürdőszoba
2.) új épület földszint: 14,5 nm szoba, 17,2 nm étkező, 5,9 nm konyha, 2,7 nm kamra, 2,46 nm fürdő, 9 nm terasz + 31,2 nm-es tetőtéri szoba, mely egy fal kibontásával további kb. 50 nm-rel bővíthető
3.) új épület szuterén (kb. 50 nm): tágas étkező konyha, 2 félszoba, fürdőszoba

Az ingatlanban minden működőképes, de állapota FELÚJÍTANDÓ, az új tulajdonos saját ízlése és igénye szerint újra tervezheti a ház funkcióinak felosztását, a tágas, világos terek könnyen alakíthatók. A nagy méretű telek kertrendezését követően bőséges helyet kínál árnyas kerti pihenősarok, játszótér, grillező, bográcsozó helyek létrehozására.

A fűtés vegyes tüzelésű cserépkályhával és radiátorokkal megoldott. Minden közmű a mérőórák alapján kerül elszámolásra. Nappali és vezérelt (éjszakai) villanyóra is van.

2005-ben volt részleges felújítás, mely során megtörtént a nyílászárók és burkolatok cseréje, az elektromos - és vízhálózat korszerűsítése.

A házhoz hozzáépítve hátul a kertben van egy régi romos melléképület, a helyszínrajzon fel van rajzolva, így külön engedély nélkül igény esetén újraépíthető.

Ajánlom figyelmébe gyermekes családoknak és mindazoknak, akik nyugodt, biztonságos és nem utolsó sorban kellemes környezetben szeretnének élni.
Minden, ami szükséges a hétköznapokhoz, könnyen elérhető (óvoda, általános iskola, gimnázium, gyógyszertár, orvosi rendelő, posta, bevásárlási és sportolási lehetőség, stb.).
A közösségi közlekedés is kiváló: busz 2 perc, HÉV 8 perc sétával elérhető.

Az ingatlan per-, teher-, és igénymentes.

M286683
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018