63 800 000 Ft
455,7 E Ft/m2
63,8 M Ft
455,7 E Ft/m2

Eladó családi ház
Budapest családi ház eladó, Rákospalotán, 5 szobás

140  m2 alapterület
5 szoba
állapotú
471 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

2 GENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ ELADÓ!
Eladó Budapest 15. kerületének (Rákospalota) csendes utcájában egy 140 m2-es, 5 szobás, EGYSZINTES, KÉTGENERÁCIÓS CSALÁDI családi ház dupla garázzsal, 471 m2 telekkel.
A ház az 50-es években épült, az első lakrész felújítása során 2012-ben műanyag nyílászárókat építettek be, valamint az évek során javították a tetőszerkezetet (betonfödémes), fűtésrendszert (gázcirkó, hűtő-fűtő klíma) valamint a burkolatokat. Itt 3 háló + 1nappali, fürdőszoba, WC külön, előszoba, konyha-étkező egyben, kamra, kazánház van 97 négyzetméteren.
A hátsó házrész viszont teljesen felújítandó. Itt egy szoba, előszoba, kamra, konyha-étkező egyben, fürdő-WC egyben van 43 négyzetméteren.
A kert hátsó részében található dupla garázs 37,5 m2, szerelőaknával is rendelkezik. A mellette található 15,7 m2-es műhely tárolóként is használható.
A közlekedés kiváló, a közelben minden megtalálható, mégis csendes környezet.
Az ingatlan tehermentes.

Azonosító szám: M282384
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018