300 000 000 Ft
763,4 E Ft/m2
300 M Ft
763,4 E Ft/m2

Eladó családi ház
Budapesti, Istvánmező, 10+2 szobás

393  m2 alapterület
10 és 2 fél szoba
Felújított állapotú
347 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

ENGEDÉLYEKKEL RENDELKEZŐ MAGÁN ORVOSI KLINIKA ELADÓ/KIADÓ.
Zugló frekventált részén, közel a Puskás Arénához (Népstadion), mégis csendes, átmenő forgalomtól mentes kis utcában eladó/kiadó egy 347 nm-es telken fekvő, 3 szintes, 393 nm-es, pár éve teljes körűen felújított, családi házban kialakított magán klinika.
A teljesség igénye nélkül az következő felújítások történtek meg: ( teljes klíma csere, a műtőben speciális aktív szenes klíma kialakítása, szennyvíz elvezetés (egészségügy miatt speciális) villany vezetékek, tető felújítása, 3 rétegű gázos nyílászárók beépítése, elektromos redőnyök, padlófűtés kialakítása a földszinten.
A berendezések és engedélyek alapján jelenleg laparoszkópos beavatkozások-, 1 napos sebészeti-, nőgyógyászati-, szemészeti-, fül-orr-gégészeti rendelések, műtétek, járó beteg szakrendelések folynak az épületben.
Az ingatlan jelenlegi elrendezése: alagsori szint 116, 74 nm-es, külön, az utcáról megközelíthető, akár üzlethelyiségnek is hasznosítható, földszint 158,3 nm vizsgálók, műtő, pihenő szoba, recepció, emelet 118 nm irodák, konyha, öltöző, egyéb.
Az egészségügyi ellátás folyamatos, orvosi szakmai háttér biztosított.
A megadott ár nettó, kizárólag az épületre vonatkozik, a gépek, berendezések, eszközök külön megállapodás alapján megvásárolhatók.
Ha valaki családi házként szeretné használni, akkor egy magas műszaki tartalommal rendelkező, rendkívüli módon felújított családi házat tud megvásárolni a város közepén

CSOK-Hitel és jogi ügyintézés az irodában. Az OTP Csoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! Cégünk digitális rendszerrel dolgozik már közel 5 éve, így akár online, személyes találkozó nélkül is zökkenőmentesen vásárolhatja meg a kiválasztott ingatlant! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízing konstrukciót, állami támogatásokat, lakás-takarékpénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézésében is. Bővebb tájékoztatásért hívjon bizalommal akár hétvégén is.

hirdetés
© 2018