273 000 000 Ft
1,6 M Ft/m2
273 M Ft
1,6 M Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Budapest, Kelenvölgyben, 170 négyzetméteres

170  m2 alapterület
5 szoba
Felújított állapotú
539 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálok Kelenvölgyben egy 550 nm-es telken álló, 170 nm-es gyönyörű medencés családi házat.
Az ingatlan földszintjén található egy tágas nappali, mely Biagotti járólapokkal burkolt, valamint egy nagy konyha étkezővel.Emellett itt van egy vendég toalett és előszoba is.
A kertben modern gépészettel ellátott automata kerti locsoló rendszer és kerti kemence is helyet kapott.
A medence 8mx4m-es, 1,6 m mélységū, hőszivattyúval ellátott, mellette a csúszásgátló járólappal burkolt terasz.Az ingatlan berendezéseiben a következők találhatók:A konyhában tömör fa bútor és egybefüggő gránitlap konyhapult lett beépítve.
Tömör tölgyfa lépcsők és kovácsolt vas korlát teszi a házat igazán fejedelmivé.
A ház falazata tégla, mely Austrotherm hőszigeteléssel és terméskő szigeteléssel lett ellátva.A tető zsindelyből készült, a kerítés pedig vörös márványból.
A ház az 1990-es évek végén épült, jelenlegi tulajdonosa 2005-ben vásárolta meg. 2012-ben a konyha teljes felújításon esett át, új egyedi tervezésű tömör fa bútorokkal és gránit munkalappal. 2017-ben és 2019-ben pedig teljes körű felújítás történt, beleértve a villanyvezetékek cseréjét és az egyedi gyártott 3 rétegű szigetelt ablakok beépítését is.
Az emeleten 110 nm-en helyezkedik el a 4 hálószoba, mindegyik klímával felszerelt. Ezen a szinten van még egy fürdőszoba, melyben dupla mosdó, kád, zuhanyzó és Villeroy&Boch szaniterek találhatók.
Továbbá van egy külön toalett és bidé, valamint rejtett padlásfeljáró is.
Az alsó 45nm-es szinten,található egy autó beálló, motor vagy kerékpár tároló. Emellett található itt egy gépház és egy tároló is.
Mutatással kapcsolatban várom megtisztelőhívását.

hirdetés
© 2018