386 000 000 Ft
809,2 E Ft/m2
386 M Ft
809,2 E Ft/m2

Eladó családi ház
Budapest, családi ház eladó, Csillaghegy, 6 szobás

477  m2 alapterület
6 szoba
1008 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Eladásra kínálunk Csillaghegy dunai oldalán, egy 1008nm-es telken fekvő önálló családi házat. Az ingatlan nyeles telken megközelíthető fűtött bejárón keresztül, adottságainak köszönhetően pedig garantált az intimitás.

 

Nettó lakótere 257nm, mely nappalit, 5 szobát és 5 fürdőt foglal magában.

 

A piceszinten 3 állásos garázsba érkezünk (+ 110nm), itt az előtérbe ételliftbe pakolhatjuk, amit megvásároltunk, mely egyenesen a konyhába érkezik. Ezen a szinten található egy hatalmas, közel 50nm-es konditerem, külön szauna, jakuzzi, a gépészet, egy háztartási helyiség és egy zuhanyzós fürdőszoba. (+110nm).

 

A földszinten található a hatalmas konyha-nappali-étkező mely közel 100nm, valamint egy dolgozó, egy vendégszoba külön fürdővel, illetve kényelmes méretű előszoba, vendég wc-vel. Ezen a szinten teljes felületen padlófűtés és fan-coil biztosítja a komfortos hőérzetet.

 

Az emeleten 3 db master bedroom kialakítású hálószoba került kialakításra, külön gardróbokkal és fürdőszobákkal, melyet egy hatalmas emeleti nappali köt össze egymással.

 

Extrák:

 

8x4 méteres napkollektorok segítségével fűtött medence, szauna, jakuzzi, riasztó, rámpafűtés, szúnyoghálók, 12cm-es grafitos hőszigetelés, pinceszinten szellőztető rendszer, siemens konyhagépek, Liebherr hűtő, étellift a garázsból, H tarifa, hűtő-fűtő klímák, levegő-levegő hőszivattyús fűtés, fan-coil.

A fűtésrendszer a tavalyi évben került hőszivattyús átalakításra, de a gázfűtés kiépítettségét sem szüntette meg tulajdonos, így igény szerint alakítható.

 

 Amennyiben felkeltettem érdeklődését, várom hívását.

hirdetés
© 2018