275 000 000 Ft
916,7 E Ft/m2
275 M Ft
916,7 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó 8 szobás családi ház, Óbudán, Budapest

300  m2 alapterület
8 szoba
állapotú
2810 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Befektetők, vállalkozók, családi házat keresők figyelem!
Panorámás, 3 szintes, felújítandó családi ház eladó egy 2810 nm-es telken melléképülettel.
Több generáció együttélésére is alkalmas!
Miért és kinek ajánlom ezt az ingatlant:Befektetőknek:- Egy felújítás során 4-5 lakás is lehet alakíthatni, + a melléképületben még 1-et, melyeket utána kedvünk szerint hasznosíthatnak.- A jelenlegi épületek lebontása után a telek alkalmassá válik panorámás társasház/ak építésére.
Vállalkozóknak/Cégközpontnak:- A telek mérete lehetővé teszi 10-20 autó számára parkolók kialakítás.- Könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel.- A ház jól alakítható és amelyet a felújítás során könnyen a cég egyedi igényeire lehet szabni, valamint akár további épületek is építhetők a cég bővülése esetén.
Családok számára:- Nagyobb vagy több generációs családok együttélésére is kiválóan alkalmas.- A hatalmas kert bőséges teret biztosít családi összejövetelek megtartására.- Jó a közlekedés ami egy családnál is szintén előny.A családi ház/villa épület az 1940-es években épült. Jelenlegi állapota teljeskörű felújításra szorul és elrendezésével 3 különálló lakást foglal magában, de még egy 4. és egy 5. is kialakítható. A szobák ablakaiból csodálatos panoráma tárul elénk. Tartozik hozzá még egy kb 50 nm-es melléképület, amely többféleképpen is hasznosítható.
További kérdésekkel és megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal a hét minden napján.

hirdetés
© 2018