350 000 000 Ft
1,4 M Ft/m2
350 M Ft
1,4 M Ft/m2

Eladó családi ház
Budapesti családi ház eladó, Aranyhegyen, Almáskert utca 21., új építésű

250  m2 alapterület
5 szoba
Új építésű
500 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, családi ház eladó! - Aranyhegy déli fekvésű, napfényes oldalán, csendes, zöldövezeti utcájában épült, panorámával a Hármashatár-hegyre.
Tájolásuknak köszönhetően az egész ház, reggeltől estig rendkívül napos, világos.
A felszereltség megfelel a mai kor elvárásainak. A házban 5 élhető méretű szoba, két fürdőszoba, mind a két vizes helyiségben wc, bidet található. Az emeleten lévő kádas, zuhanyzós fürdő tágas, 11 m2-es. A beépített konyha teljesen gépiesített (beépített hűtőszekrény, mosogatógép, mikrohullámú sütő, sütő, főzőlap, elszívó). A konyhabútor és a hozzá tartozó sziget gránit lappal van ellátva. Beépített gardróbszekrény az előszobában.
A padlófűtéses garázsban 3 autó kényelmesen elfér vagy más tevékenységre is kialakítható (edző terem, gyerek játszó stb.)
Minden helyiséget aranytölgy színű elektromos zsalúziával lehet beárnyékolni, lesötétíteni. A külső belső nyílászárók is kiváló, jó minőségű gyártók termékei.
A mennyezeti hűtés-fűtést, padlófűtést hőszivattyú látja el, ami segít az alacsonyan tartani a rezsi költségeket. Napelem előkészítve. A terasz is el van látva padlófűtéssel ami akár télikert, jakuzzi elhelyezésére is ad lehetőséget. A szellőztető rendszer sem maradt ki a kivitelezés során. Riasztó berendezés beszerelve, kamera rendszer előkészítve.
A kert, locsoló rendszerrel, gyepszőnyeggel, bokrokkal van kialakítva
A közlekedés kiváló. 5 perc sétára található busz, vonatállomás. Ennek köszönhetően a belváros rövid időn belül elérhető. Autóval minden percek kérdése. Bevásárló központ, óvoda, iskola stb.
Húsz éve foglalkozunk társasházak kivitelezésével, ezen okból, elég sok referenciával rendelkezünk.

hirdetés
© 2018