544 313 500 Ft
968,5 E Ft/m2
544,3 M Ft
968,5 E Ft/m2

Eladó családi ház
Budapest, II. kerület Rézsű utca

562  m2 alapterület
6 szoba
Újszerű állapotú
tégla építésű
1080 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

***EXKLUZÍV AJÁNLAT a Budai Tájvédelmi Körzet szomszédságában***

Eladó Adyligeten, csendes természet közeli utcában ez a modern stílusban épült BUDAI ÖRÖK PANORÁMÁS, 3 szintes luxus ház.

A ház 2000-ben épült és 2019-ben teljes körű felújítást végeztek rajta.

Mind az építés és mind a felújítás során különös figyelmet fordítottak a nemes anyagok, mint például a gránit és a márvány használatára, valamint a minőségi munkavégzésre.

Az 570 nm –es elegáns ingatlanban, 2 hatalmas napfényes nappali, 4 hálószoba és 3 fürdőszoba került kialakításra.

A ház legalsó szintjén gyönyörűen kialakított, 65 nm-es wellness részleg kapott helyet, amely a Török fürdők hangulatát idézi. A fürdőt automata vízforgató berendezés működteti, olasz mozaikkal lett kirakva és 24 karátos arany elemekkel díszítették.

Itt található még egy 4 személyes masszázs medence, egy szauna, egy mozaikborítású zuhanyzó, egy japán stílusú sziklacsobogó és egy bár, amelyek mind-mind a lakók nyugalmát, a napi munka utáni feltöltődést szolgálják.

A fürdő mellett egy 37 nm-es fitness terem is kialakításra került.
A ház tervezésekor kiemelten figyeltek a természetes fény szabad áramlására, ezért a fürdőszobát átriumosra tervezték, amelynek elektromosan nyitható tetőablaka van. Ez biztosítja a természetes fény eljutását a ház legalsó szintjére is.
A középső szinten kapott helyet a 80 m2-es családi nappali, a hozzá tartozó 100 nm-es terasszal, ahonnan nap mint nap csodálhatjuk a gyönyörű budai panorámát. Itt található a különálló üvegtetős konyha és az étkező is. A konyhából egy temperálható hőmérsékletű kamra nyílik.

A legfelső – egyben bejárati szinten – egy tágas, 63 nm-es napfény árban úszó nappali fogad bennünket, ahonnan egy 37 nm-es körpanorámás teraszra lépünk.

Az ingatlanhoz tartozik a fűthető lejáratú, tágas teremgarázs, amely 2 nagy méretű autó könnyed elhelyezését teszi lehetővé.
3 Dimenzios 360 fokos Bemutato.

  • CSOK igényelhető
  • luxus
  • gáz (cirko)
  • déli tájolás
  • Tulajdonostól
  • Épület szint: 3. emelet
  • terasz: 140 m2
  • Rezsi: 80 Ft/hó
  • parkolás garázs
hirdetés
© 2018