275 000 000 Ft
1 M Ft/m2
275 M Ft
1 M Ft/m2

Eladó családi ház
Budapest, II. kerület cím nincs megadva

270  m2 alapterület
4 és 2 fél szoba
állapotú
716 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Páratlan Ingatlan a II. kerület szívében!

Eladó egy kivételes adottságokkal rendelkező ingatlan a Budapest II. kerületének egyik legnyugodtabb, legcsendesebb utcájában. Az ingatlan körül zöldövezet található, amely biztosítja a természet közelségét és a friss levegőt.
Az ingatlant praktikus és élhető terek jellemzik, A szobák tágasak és kényelmesek, illetve van egy medence és testmozgásra alkalmas helység külön zuhanyzási lehetőséggel.
A teraszról közvetlenül a mesés kertbe sétálhatunk, ahol a hatalmas fenyőfák árnyékában pihenhetünk. A kert nyugalma tökéletes helyszín a családi és baráti összejövetelekhez.

Alsó szinten található egy WC rögtön a bejárat mellett és a gardrób. A nappaliból egy nagy méretű terasz nyílik. Ezen a szinten van a konyha és étkező és egy nagy méretű vendégszoba melyhez tartozik egy saját zuhanyzós fürdőszoba is.

A második szinten négy szoba, egy dolgozószoba és egy gardrób szoba van. A szülői hálószobából nyílik egy kis erkély és adott még egy tágas káddal ellátott fürdőszoba.

Az ingatlan közel található a Francia és Amerikai iskolához, így ideális választás lehet olyan családoknak, akiknek fontos a minőségi oktatási intézmények közelsége.

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget! Jöjjön el, és győződjön meg személyesen a különleges atmoszféráról.

Várom hívását, hétvégén is!

hirdetés
© 2018