329 000 000 Ft
1,6 M Ft/m2
329 M Ft
1,6 M Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Budapest, Budaligeten, 210 négyzetméteres

210  m2 alapterület
6 szoba
Felújított állapotú
782 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

BUDALIGET, II/A. KERÜLET, FRANCIA ISKOLA KÖZELÉBEN ELADÓ CSALÁDI HÁZ, 800 NM-ES TELEKKEL, GYÖNYÖRŰ ÁLLAPOT, NAPPALI+5 HÁLÓ, DUPLA KOMFORT! Eladásra kínálunk a 2. kerület II/A részén, egy pár éve teljeskörűen felújított, nagyon szép állapotban lévő 210 nm-es, 3 szintes családi házat.
A ház egy 782 nm-es gondozott, parkosított ősfás telken helyezkedik el, csendes családi házas környezetben távol a város zajától.

Remek elosztásának köszönhetően egy nagyobb család is megtalálhatja itt ÁLMAI OTTHONÁT.
Az első szinten található a bejárat, illetve 2 db garázs is, ahonnan szintén közvetlen bejárat van a házba, továbbá kialakítottak még egy fitness, szauna és egy + tároló/gardrób helyiséget is.
A 2. szinten alakították ki a konyhát étkezővel és kamrával, továbbá itt található a tágas világos nappali, ahonnan közvetlen kiléphetünk a csodás teraszunkra, ahol élvezhetjük a friss levegőt és a természet közelségét.
Ezen a szinten még találhatunk egy dolgozó szobát, egy fürdőt és egy külön toalettet.
Végül a 3. szinten helyezkedik el a 4 hálószoba, egy kádas fürdőszoba, külön toalett és egy mosókonyha. A teljes körű felújítás során nemcsak a belső és külső esztétika felújítás volt fontos a tulajdonosok számára, hanem a műszaki és az energetikai szempontok is.
Ekkor került kialakításra a 15 cm-es falszigetelés, tetőszigetelés, nyílászáró csere, fűtés korszerűsítés. A fűtés kombi gázcirkóval megoldott.
Egyéb extrák: Kandalló, elektromos kapu, elektromos garázs ajtó Hörmann, biztonsági ajtó, 2 garázs, kerti kis ház, térkő, szauna, fitness, 2 vízóra (locsoló külön), ipari áram, kerti faház 8 nm, térkő. Igény esetén a teljes berendezés marad, ez külön megegyezés tárgyát képezi.
Kellemes miliő, fantasztikus friss levegő budai környezetben, várom megtisztelő hívását!

M285865
Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez.
Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018