249 000 000 Ft
1,1 M Ft/m2
249 M Ft
1,1 M Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Budakeszi, 6 szobás

220  m2 alapterület
6 szoba
állapotú
1247 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Budakeszi kertvárosában, Meggyes lakóövezetben, kulturált mellékutcában kínálunk megvételre egy különlegesen szép és igényes, földszintes, világos luxusházat.
Az ingatlan egy teljesen sík, parkosított, öntözőrendszerrel ellátott 1247 nm-es (Kb. 70 x 18 m-es) kelet-nyugati tájolású hatalmas telken áll.
A bruttó alapterület 291 nm, a nettó kb. 220 nm. A telken egykoron egy, a 60-as években épült cirka 50 nm-es "kockaház" állt, amit felhasználtak a ház építésekor, ez a régi épület a mai duplagarázs (50 nm). A felépítmény többi része 2008 és 2010 között épült, első tulajdonosaitól eladó, akik saját részre építették. A legnagyobb különlegessége, hogy teljesen földszintes, összesen 2 lépcsőnyi szintkülönbség lelhető fel benne. 40-es téglafalai vannak, amit hőszigetelt vakolattal láttak el, a nyílászárók faszerkezetűek, hőálló üveggel, elektromos redőnyökkel. A teraszok faborításúak.
A ház belső kialakítása rendkívül igényes és praktikus, az ún. közösségi rész és a privát rész szépen elkülönül egymástól. A nappali 33 nm-es, terasz- illetve kertkapcsolatos, a legmagasabb pontján 6 méteres belmagasságú. Ebben a helyiségben található egy gyönyörű cserépkályha is. A nappali félig egy légtér a (gépesített) konyhával illetve az étkezővel, amik együttesen 26 nm-esek és szintén teraszkapcsolattal rendelkeznek.
A nappalin kívül 6 külön bejáratú szoba található még a házban melyek közül a legkisebb 10, a legnagyobb 15,3 nm-es. A hidegburkolatú helyiségekben padlófűtés is van.
A házban 2 fürdőszoba és összesen 3 mellékhelyiség található. A zuhanyzós fürdőszobában kialakítottak plusz egy helyiséget, ami tökéletesen alkalmas szauna kiépítésére.
A garázs illetve a bejáratú kapu elektromos vezérlésűek, a házat riasztóberendezés is védi. A tetőre napelemet telepítettek, ami jelenleg használaton kívül van (villanybojlert használnak).
A környék infrastrukturális adottságai kiválóak: tömegközlekedés, intézmények, bevásárlási lehetőség, oktatási intézmények stb. néhány száz méteren belül elérhetőek.
A tulajdonosi viszonyok rendezettek, a ház tehermentes. Eredeti alaprajzok és építési tervek rendelkezésre állnak!

hirdetés
© 2018