769 002 000 Ft
1,1 M Ft/m2
769 M Ft
1,1 M Ft/m2

Eladó családi ház
Budakalászi eladó családi ház, 12 szobás, 724 négyzetméteres

724  m2 alapterület
12 szoba
Felújított állapotú
2856 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

!!!Gyönyörű villa eladó Budapest határán!!!
Budakalász egyik legkeresettebb részén, az 1900-as évek elején épült, teljesen restaurált, polgári villa eladó. A birtok egy gyönyörűen gondozott 2856 m2 területen helyezkedik el. Műemlék jellegű, védett épület, stílusosan, de arisztokrata jellegét megtartva, teljes egészében pár éve minőségi anyagokkal felújították, a stílussal megegyezően kiegészítve a vendégházzal, kétállásos fűtött garázs, wellness részleg, illetve télen-nyáron szobaként használt télikerttel és kinti terasszal.
A BIRTOK gyöngyszeme az egész évben használható, tengeri sós vízzel feltöltött, prémium kategóriájú nagy medence, különálló szaletlivel és jakuzzival. A villában 10 szoba található, lent egy nagy blokk - konyha, étkező, nappalival, nagy master háló saját fürdőszobával, egy iroda külön megközelíthető dísz bejárattal és két másik szoba. Az emeleten továbbá 2 külön nagy szoba egy közös nappalival és két nagy fürdőszobával. Az 57 nm-es boltíves pincében boros pince, fitnesz részleg, taroló és műszaki szoba található.
Magas belmagasságának, tágas szobáinak, értékes díszelemeinek (ólomüveg vitrin, eredeti vaskos mintázott ajtók, gipszstukkók, csillárok, súlyos drapériák, 3 cserépkályha, eredeti apró mintás padlóburkolat, parkett, eredeti mészkő lépcsők...stb.) köszönhetően megőrzi arisztokrata exkluzív jellegét. A sarok telken elhelyezkedő birtok két automata kapus bejárattal és egy dísz bejárattal rendelkezik.
Parkosított kert automata öntözőrendszerrel, napelemek, amelyek a teljes áram szükségletet kielégíti, Wellis pezsgőfürdő/jakuzzi, 6 személyes szauna, kerti pergola/sütögető, riasztó és kamerarendszer, új szigetelt tető, új fűtési rendszer, padló fűtéssel és légkondival kiegészítve.
M282934

Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, CSOK plusz, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, céges hitelek, pályázatok). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. Ha az új ingatlana megvásárlásához a jelenlegi ingatlanát el kell adnia, abban is szívesen segítünk.

hirdetés
© 2018