15 500 000 Ft
161,5 E Ft/m2
15,5 M Ft
161,5 E Ft/m2

Eladó családi ház
Bezedeki családi ház eladó, 96 négyzetméteres, 3 szobás

96  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
2601 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Bezedeken, csendes környezetben jó állapotú lakóház eladó.

Bezedek község Baranya vármegyében a magyar-horvát államhatár közvetlen közelében fekszik. Az új autópálya felhajtója a település közelében épült, így az ingatlan megközelítése kiváló, Budapest 2 óra alatt elérhetővé vált. Pécs 50 km-re helyezkedik el, a Villányi borvidék és Harkány 20 perc alatt elérhető.

Az épület és az udvar is rendezett, folyamatosan karbantartott, falazata stabil. A ház hátsó része B30-as téglából épült, az első része vályog, a tégla falazat egy része hőszigetelt. A külső nyílászárók hőszigeteltek, az ablakok redőnyösek. A fürdő, konyha, a burkolatok jó állapotban vannak. A fűtés gázkonvektoros, a meleg vizet gázbojler biztosítja.

A házban előszoba, étkező, konyha, fürdő WC-vel és három szoba található. Zárt és nyitott fedett terasz, fúrt kút, nyári konyha, fatároló és kert is tartozik hozzá. A kert nagy része bérbe van adva, így ha nem szeretne kertet művelni, akkor ez sem jelent gondot.

Ha csendes, nyugodt falusi környezetre vágyik, mindenképp ajánlom figyelmébe ezt a takaros házat! Jöjjön, tekintsük meg együtt az ingatlant!

hirdetés
© 2018