39 900 000 Ft
376,4 E Ft/m2
39,9 M Ft
376,4 E Ft/m2

Eladó családi ház
Eladó 4 szobás családi ház Békéscsaba

106  m2 alapterület
4 szoba
állapotú
376 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

A Városi Ingatlaniroda megvételre kínál egy belváros-közeli, kellemes családi otthont Békéscsabán.
A tégla falazatú ház 1998-ban épült, 2016-ban bővítették egy 31 négyzetméteres konyha-étkező nappali helyiséggel. A külső falakat 10 cm-es hőszigeteléssel, nemesvakolattal látták el, új, redőnyös faablakokat építettek be. Az udvar teljes egészében térkövezett, a fűnyírással nem lesz gond...: )
Az épület fűtése gázkonvektorokkal illetve hűtő-fűtő klímával biztosított. A helyiségek nagy részét laminált parkettával, a konyhát és a vizes helyiségeket járólappal burkolták.
A 106 nm-es méret kellemes, kényelmes életteret biztosít egy családnak, a kialakított helyiségek: 3 hálószoba, egy fürdő, külön wc, kamra, és az amerikai konyhás nappali. Utóbbiban zajlik a társasági élet. Minden évszakban, de különösen nyáron kellemes látvány és tartózkodási hely a nappaliból nyíló méretes terasz - kerti bútorokkal, dézsás mediterrán növényekkel, grillezővel.
A 380 nm-es porta a kisgyermekes családoknak lehetőséget biztosít saját játszótér kialakítására is.
Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, és további kérdései lennének, illetve szívesen megtekintené személyesen, keressen bizalommal megadott elérhetőségeimen, akár hétvégén is!

hirdetés
© 2018