11 990 000 Ft
148 E Ft/m2
12 M Ft
148 E Ft/m2

Eladó családi ház
Bánhorváti eladó családi ház

81  m2 alapterület
2 szoba
felújítandó
674 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Bánhorvátiban eladó egy 2 szobás, 81 nm-es egyéni igény szerint felújítandó és kialakítható, családi ház 674 nm telken.
A családi ház 1969-ben épült téglából. A fő épület egy régi parasztház mellé került felépítésre, úgy hogy belső átjárásra van lehetőség, így a hasznos fűtött alapterület akár a 90 m2-ert is meghaladhatja amennyiben 3 gyerekes csok vagy csok+ lesz a finanszírozási forma!!
A bejárati ajtó biztonsági műanyag, míg az ablakok hagyományos fa kétszárnyúak. Az egyik szobában laminált parketta, míg a másikban beton ajzat van. A fűtésről gázkonvektor és egy vegyes tüzelésű kazán gondoskodik öntvényradiátorokon keresztül. A két szoba közös falában cserép kályha került kialakításra. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja.
A szobák különállóak, saját bejárattal, rendelkeznek. A hatalmas konyha/étkező és a tágas közlekedő lehetőséget ad egy amerikai konyhás nappali kialakítására.
Az ingatlan a porta és a parasztház külön helyrajzi számmal rendelkezik, melyek a vételár részét képezik. A parasztház különálló lakrésszé is alakítható. Az udvaron felállításra került egy fém szerkezetű lábon álló tető, ami gépjármű fedésére szolgálhat, továbbá egy állat tartására szolgáló melléképület.
Kedvezményes hitelkonstrukcióval, ingyenes hitel, CSOK+ és babaváró kölcsön ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket. M277039

hirdetés
© 2018