129 000 000 Ft
921,4 E Ft/m2
129 M Ft
921,4 E Ft/m2

Eladó családi ház
Balatonvilágosi eladó családi ház, 6 szobás, 140 négyzetméteres

140  m2 alapterület
6 szoba
Felújított állapotú
486 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Az Örök Nyaralás Otthona

Szeretnél egész évben a Balatonnál nyaralni és élni?
Most lehetőséged van megvalósítani álmaid ezzel a csodálatosan felújított, medencés házzal, mely mindössze 10 perc sétára található a Balatontól.
A csendes helyen fekvő, két különálló apartmanból álló ingatlan tökéletes választás mindazoknak, akik a nyugalom és a kényelem szigetére vágynak.

Miért jó a Balatonnál ingatlant vásárolni?

A Balaton nem csak nyáron kínál felejthetetlen élményeket. Az év minden időszakában varázslatos környezetet és számtalan szabadidős lehetőséget nyújt. A kristálytiszta víz, a festői táj, a kellemes klíma és a barátságos környezet mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a Balatonnál élni igazi életminőség-javulást jelentsen. Legyen szó aktív kikapcsolódásról vagy nyugodt pihenésről, itt mindent megtalálsz, amire csak vágysz.

Az ingatlan jellemzői:

Két külön bejáratú apartman: A ház szintenként két-két hálószobás, fürdőszobás apartmanokkal rendelkezik, melyek berendezett konyha-étkező-nappalival várják új lakóikat. A földszinti apartmanhoz külön háztartási helyiség tartozik, ami megkönnyíti a mindennapi életet.

Medence és teraszok: Az udvaron található 3 méter átmérőjű, 1,2 méter mély medence tökéletes helyszín a nyári napok eltöltésére. A hatalmas teraszok ideálisak baráti összejövetelekre, családi vacsorákra vagy egyszerűen csak a naplemente csodálására.

Modern komfort: Az ingatlan hűtő-fűtő inverteres klímával és infra fűtéssel rendelkezik, biztosítva a kellemes hőmérsékletet télen-nyáron. A ház lakberendező által ízlésesen átalakított és berendezett, így azonnal költözhető állapotban várja új tulajdonosait.

Plusz lehetőségek: A ház alatt található 25 nm-es pince további tárolási lehetőséget biztosít, míg az udvaron lévő grill-terasz és 12 nm-es tároló házikó még több kényelmet és praktikusságot kínál. A tetőtér beépítése befejezhető, ami további bővítési lehetőségeket rejt magában.

Kiváló elhelyezkedés:

Az ingatlan Budapesttől mindössze 1 óra autóútra, Veszprémtől 35 percre, Székesfehérvártól 30 percre található, míg a reptér 1,5 óra alatt elérhető. A Balatonakarattyai vasútállomás csupán 400 méterre van, így a közlekedés is rendkívül kényelmes.

Ne hagyd ki ezt a páratlan lehetőséget!

Éld át az örök nyaralás élményét ebben a varázslatos családi házban, ahol minden nap egy újabb felejthetetlen kaland. Érezd a Balaton közelségét, élvezd a csendet és a nyugalmat, és találd meg az otthod vagy nyaralód, amire mindig is vágytál.

Érdeklődj most, és legyen a Tiéd ez a különleges ingatlan a Balatonnál!

hirdetés
© 2018