199 900 000 Ft
1,1 M Ft/m2
199,9 M Ft
1,1 M Ft/m2

Eladó családi ház
Balatonkenesei családi ház eladó, 185 négyzetméteres, 3 szobás

185  m2 alapterület
3 szoba
állapotú
4891 m2 telekméret
hirdetés
Az eladó családi ház leírása Jelentem az ingatlant

Balatonkenesén csendes helyen, nyugodt környezetben, igazi örökpanorámás birtok eladó épülő családi házzal!
Ha egy különleges helyen szeretné élvezni a Balaton szépségét és nyugalmát, ez az ingatlan a tökéletes választás! Egyedülálló benne, hogy nincs közvetlen szomszéd körülötte.
Telek mérete: 4891m2. Közművesített: villany, vezetékes víz és csatorna van a telken. A területre gyümölcsfa és szőlő is lett telepítve.
Az épület mérete: 185 m2 nettó alapterület (119m2 lakás + 66m2 garázs) +185m2 panoráma terasz, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Balatonra.
A modern, de mégis tájba illő ház számos lehetőséget hordoz magában. A garázs igény szerint hátul leválasztható külön wellness részlegként, vagy akár a teljes garázs összenyitható, esetleg szeparált lakássá is alakítható.
A tető, ami egyben panoráma teraszként is funkcionál szintén 185 m2. Kialakítására extenzív zöldtető lett tervezve. Itt élvezheti a pihenést, de akár jakuzzi, grill terasz, étkező rész is kialakítható.
Tágas, világos amerikai konyhás nappali, 3 szoba, 1 gardróbszoba, valamint két fürdőszoba lett kialakítva a házban, ami a 66m2 garázzsal még igény szerint bővíthető.
A lakótér teljes területén (119m) padlófűtés biztosítja a megfelelő hőmérsékletet Hitachi hőszivattyúval.
A ház külső homlokzata és belső készenléti állapota az egyéni igények megvalósításának és a burkolatok kiválasztásának fázisában van.
A jelenlegi fázisban minden a vevő igényei szerint alakítható, stílusát és kialakítását illetően is megvalósíthatja álmait és elképzeléseit ezen az örökpanorámás gyönyörű birtokon!
Ár: Teljes kivitelezés esetén 235 Millió Ft.
Jelenlegi készültégi szint esetén az ár megállapodás tárgyát képezi.
Teljes kulcsrakész kivitelezés esetén az alábbi munkafázisokat tartalmazza az ár:
Zöldtető kialakítás, épület körüli földmunka, útépítés és parkoló kialakítása, tereprendezés, kertrendezés, kapu és frontkerítés építése, nappali, szobák és fürdőszoba burkolása.
További extrák feláras telepítése:
Napelemes rendszer kiépítése, úszómedence építése, egyéni elképzelések megvalósítása.
További információért hívja a Lakáskulcs Ingatlanirodát a megadott telefonszámon!

hirdetés
© 2018